reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Właśnie teraz powinnyśmy je robić ☺️
Jeżeli lekarz, który zleca badanie ma umowę z NFZ, to będą za darmo:)
Ja już już wszystko zrobione 😁 tyle badań to jeszcze nigdy nie miałam 😁
Jakie witaminki bierzecie w ciąży? Jakieś suplementy? Sam kwas foliowy?

Jestem bardzo ciekawa :)
Ja biorę MamaDHA i kwas foliowy ale kwas odstawie bo już mi się kończy a w witaminach jest 400 jednostek czyli tyle ile potrzebuje

Dziewczyny, cieszę się waszymi pięknymi serduszkami ❤️❤️ to wspaniała wiadomośc i piękne uczucie kiedy można zobaczyć jak dobrze pracuje 😁 @blanny bardzo się cieszę, że jednak się nie poddałaś i poszłaś do innego lekarza!! Aż strach pomyśleć co za konowały zajmują się kobietami i ich ciążami. Teraz dużo spokoju i odpoczynku.

Co do szczepienia - jak ktoś nie chce niech się nie szczepi, ale niech mi nie próbuje wmawiać, że zrobiłam coś źle. Uważam, że zrobiłam dobrze i tyle. Decyzja należy do każdej z nas i każda robi co uważa za stosowne. Tyle w temacie 🙂

reklama
Do góry