Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie płaciłam za te badaniaDziewczyny a kiedy robocie badanie na toksoplazmozę i HIV ? To są chyba badania za które trzeba zapłacić?
Ja też dziś 5+55+5 tc.
Właśnie teraz powinnyśmy je robićDziewczyny a kiedy robocie badanie na toksoplazmozę i HIV ? To są chyba badania za które trzeba zapłacić?
Oj jak dobrze czyli może jednak nie jest ze mnie jeszcze tak źleNie, ale w pierwszej ciąży też nie miałam Może teraz z jeden dzień mnie sutki bolały i z dwa razy mi było trochę niedobrze i to w sumie tyle
Ja już już wszystko zrobione tyle badań to jeszcze nigdy nie miałamWłaśnie teraz powinnyśmy je robić
Jeżeli lekarz, który zleca badanie ma umowę z NFZ, to będą za darmo
Ja biorę MamaDHA i kwas foliowy ale kwas odstawie bo już mi się kończy a w witaminach jest 400 jednostek czyli tyle ile potrzebujeJakie witaminki bierzecie w ciąży? Jakieś suplementy? Sam kwas foliowy?
Jestem bardzo ciekawa
ja biorę duphavit - tam jest żelazo ale ja akurat muszę brać bo mam za mało zdecydowanieJakie witaminki bierzecie w ciąży? Jakieś suplementy? Sam kwas foliowy?
Jestem bardzo ciekawa
FemibionJakie witaminki bierzecie w ciąży? Jakieś suplementy? Sam kwas foliowy?
Jestem bardzo ciekawa