Smerfetka94
Fanka BB :)
Ja mam okropny wywaliło mnie jakbym miała wzdęcia, a ani nic nie jadłam takiego ani nie mam problemów trawiennych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a który tc ?Ja mam okropny wywaliło mnie jakbym miała wzdęcia, a ani nic nie jadłam takiego ani nie mam problemów trawiennych
Mój brzuch od tygodnia już zaokrąglony i to z rana jak jestem ,,pusta" jestem szczupła i może przez to już się robi krągłyja to samo dziewczyny powiedzcie czy to wgl jest możliwe czy sobie coś wkręcam ? Ale mam wrażenie ze brzuch tez mam większy
Ja mam straaaszne wzdęcia, normalnie jakby mi brzuch spuchł. Czytałam, że jest to spowodowane nagłym wzrostem estrogenów.
Ktorego uzywasz?
sama na wlasna reke nie odstawiaj lekowDziewczyny, skaleczyłam się golarką, taką jednorazową, w nogę i "poleciała" mi krew,a raczej kropla krwi wyszła z nogi i stanęła. Biorę Luteinę, teraz nie wiem czy odstawić, czy co, bo kurde taka gęsta krew... Nie wiem co mam myśleć