Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
No super gratulujeMiałam USG dzisiaj. Jest zarodek 4mm i serduszko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No super gratulujeMiałam USG dzisiaj. Jest zarodek 4mm i serduszko
Super wiadomośćMiałam USG dzisiaj. Jest zarodek 4mm i serduszko
Chodziło o to, że myślała, że "pierwszy dzień ciąży" to owulacja, w w dniu owulacji zawsze się już liczy jako 14 dzień ciąży (nie ważne który to był dzień cyklu).Dziewczyna dobrze liczyła, ja ostatni okres dostałam dokładnie 10 czerwca, tak jak ona, i 5+6 tydzień ciąży będę miała dopiero w środę. U niej owulacja musiała wystąpić wcześniej, dlatego wcześniej doszło do zapłodnienia, ale patrząc na to, że ostatni cykl miała ponad 60 dni to dosyć normalne.
Ja już od jakiegoś czasu szczotkuje ciało i chce to robić też przez okres ciąży. Po poprzednich ciążach zostały mi "pamiątki" niestety.... Liczę, że teraz może uda się i zbyt dużo rozstępów mi nie wyjdzieDziewczyny, mój lekarz na ostatniej wizycie powiedział żeby zaczęła sparować brzuch, pośladki i uda żeby zapobiec rozstępom.
Czy macie jakiś sprawdzony krem, balsam na rozstępy?
PS. Dodam że to moja pierwsza ciąża a rozstępy mam od dzieciństwa mimo że jestem szczupła więc moje ciało jest bardzo podatne
Dziewczyny, mój lekarz na ostatniej wizycie powiedział żeby zaczęła sparować brzuch, pośladki i uda żeby zapobiec rozstępom.
Czy macie jakiś sprawdzony krem, balsam na rozstępy?
PS. Dodam że to moja pierwsza ciąża a rozstępy mam od dzieciństwa mimo że jestem szczupła więc moje ciało jest bardzo podatne
Jej! Cudowna wiadomość!Miałam USG dzisiaj. Jest zarodek 4mm i serduszko
Myślisz, że to bezpieczne w ciąży? Też szczotkowałam ciało, ale przestałam, bo wydaje mi się, że w trakcie ciąży to niewskazane.Ja już od jakiegoś czasu szczotkuje ciało i chce to robić też przez okres ciąży. Po poprzednich ciążach zostały mi "pamiątki" niestety.... Liczę, że teraz może uda się i zbyt dużo rozstępów mi nie wyjdzie
Czym szczotkujesz ciało? Nie wiem za bardzo o co chodzi nie robiłem nigdy żadnych zabiegów na ciało bo mi to nie było potrzebneJa już od jakiegoś czasu szczotkuje ciało i chce to robić też przez okres ciąży. Po poprzednich ciążach zostały mi "pamiątki" niestety.... Liczę, że teraz może uda się i zbyt dużo rozstępów mi nie wyjdzie