reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Ja jakas niespokojna jestem...
Przez te wszystkie poronienia.
Robiłam tylko test. Bety miałam nie robić ale chyba dzisiaj się wybiorę...

O kuźwa....oddam Ci je z pocałowaniem ręki... Od wczoraj wymioty, rozwolnienie, zimno na ustach, katar, ból piersi i kręgosłupa i ciągnięcie w podbrzuszu...
Też mnie meczy kręgosłup. Podkładam sobie wielką poduchę pod uda i trochę mniej boli. W nocy śpię na lewym boku z poduszka między nogami. Spróbuj.

Też mnie meczy kręgosłup. Podkładam sobie wielką poduchę pod uda i trochę mniej boli. W nocy śpię na lewym boku z poduszka między nogami. Spróbuj.
Ten ból kręgosłupa da się znieść. Gorzej z tymi mdłościami i zawrotami. Chciałam iść na cmentarz do taty zobaczyć czy burza nie narobiła szkód, ale sama się boje bo nie wiem czy dojdę.

Ten ból kręgosłupa da się znieść. Gorzej z tymi mdłościami i zawrotami. Chciałam iść na cmentarz do taty zobaczyć czy burza nie narobiła szkód, ale sama się boje bo nie wiem czy dojdę.
Zostań w domu. Nie ma co ryzykować. Ja leżę plackiem do wtorku do wizyty bo mam brudny śluz. Ale staram się nie panikować. Mam nadżerke i torbiel wiec mogę plamić.

Współczuję [emoji26] ja w pierwszej ciąży nie mialam mdłości ani zgagi, a to podobno dwie najgorsze dolegliwości

reklama
Dziewczyny, a Wasi partnerzy wiedzą o ciąży???
Czy ktoras jeszcze nie mówiła?
Mąż od razu wiedział nawet szybko wysyłał mnie po test bo był w domu. Teściowa też od razu wiedziała. Męża rodzeństwo też dość szybko wiedziało bo mamy bliski kontakt i dość blisko mieszkają. Moja mama się wczoraj dowiedziała a siostra w niedzielę bo będą u nas. Wczoraj akurat miałam wizytę. Więc reszta wie. Kilka koleżanek też przed wizytą wiedziało
Współczuję [emoji26] ja w pierwszej ciąży nie mialam mdłości ani zgagi, a to podobno dwie najgorsze dolegliwości
Ja w pierwszej ciąży 10-12 tc kolacją wymiotowałam a tu w tej ciąży mam mdłości wymioty z rana.

Do góry