A to wykorzystywane do Pappa? Bo to też chyba nie jest taka standardowa beta?Jest jeszcze total beta HCG (ciążowa) i wolna podjednostka beta HCG (marker onkologiczny).
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Ja jakas niespokojna jestem...
Przez te wszystkie poronienia.
Robiłam tylko test. Bety miałam nie robić ale chyba dzisiaj się wybiorę...
Przez te wszystkie poronienia.
Robiłam tylko test. Bety miałam nie robić ale chyba dzisiaj się wybiorę...
Otylia.
Też mnie meczy kręgosłup. Podkładam sobie wielką poduchę pod uda i trochę mniej boli. W nocy śpię na lewym boku z poduszka między nogami. Spróbuj.O kuźwa....oddam Ci je z pocałowaniem ręki... Od wczoraj wymioty, rozwolnienie, zimno na ustach, katar, ból piersi i kręgosłupa i ciągnięcie w podbrzuszu...
Lytomka
O matko cudo a jeśli mogę spytać jakie miałaś przyrosty bety? U mnie 134% między 1 a 2 badaniem, oraz 162% między 2 a 3 badaniem.No tak u mnie 2 pęcherzyki. W środę mam wizytę to się okaże czy 2 zarodki też
Alexz89
Ten ból kręgosłupa da się znieść. Gorzej z tymi mdłościami i zawrotami. Chciałam iść na cmentarz do taty zobaczyć czy burza nie narobiła szkód, ale sama się boje bo nie wiem czy dojdę.Też mnie meczy kręgosłup. Podkładam sobie wielką poduchę pod uda i trochę mniej boli. W nocy śpię na lewym boku z poduszka między nogami. Spróbuj.
Sollina
Bete mialam juz wysoką,w środę powyzej 2 tyśO kurcze... To szybko usg pokazało
Otylia.
Zostań w domu. Nie ma co ryzykować. Ja leżę plackiem do wtorku do wizyty bo mam brudny śluz. Ale staram się nie panikować. Mam nadżerke i torbiel wiec mogę plamić.Ten ból kręgosłupa da się znieść. Gorzej z tymi mdłościami i zawrotami. Chciałam iść na cmentarz do taty zobaczyć czy burza nie narobiła szkód, ale sama się boje bo nie wiem czy dojdę.
Anolik
Współczuję [emoji26] ja w pierwszej ciąży nie mialam mdłości ani zgagi, a to podobno dwie najgorsze dolegliwościTen ból kręgosłupa da się znieść. Gorzej z tymi mdłościami i zawrotami. Chciałam iść na cmentarz do taty zobaczyć czy burza nie narobiła szkód, ale sama się boje bo nie wiem czy dojdę.
iza_rz_97
Ja jestem na etapie budowy i mamy zamiar do marca zdążyć żeby dzidzi już robić tam pokój i myślę o wszystkim [emoji16]
Myślicie już o wózku?
reklama
agabaj92
Mąż od razu wiedział nawet szybko wysyłał mnie po test bo był w domu. Teściowa też od razu wiedziała. Męża rodzeństwo też dość szybko wiedziało bo mamy bliski kontakt i dość blisko mieszkają. Moja mama się wczoraj dowiedziała a siostra w niedzielę bo będą u nas. Wczoraj akurat miałam wizytę. Więc reszta wie. Kilka koleżanek też przed wizytą wiedziałoDziewczyny, a Wasi partnerzy wiedzą o ciąży???
Czy ktoras jeszcze nie mówiła?
Ja w pierwszej ciąży 10-12 tc kolacją wymiotowałam a tu w tej ciąży mam mdłości wymioty z rana.Współczuję [emoji26] ja w pierwszej ciąży nie mialam mdłości ani zgagi, a to podobno dwie najgorsze dolegliwości