Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
U mnie 4+6 był tylko pęcherzykU mnie dopiero 4t6d... Więc na bank nie byłoby nic widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 4+6 był tylko pęcherzykU mnie dopiero 4t6d... Więc na bank nie byłoby nic widać
U mnie pewnie byłoby pustoU mnie 4+6 był tylko pęcherzyk
Jestem juz po wizycie i przyznam, ze jestem bardzo milo zaskoczona jakoscia obslugi Lekarka zmierzyla mi cisnienie, temperature, szyjke macicy sprawdzala trzy razy roznymi wziernikami zeby sie upewnic (mam tylozgiecie macicy, wiec troche ciezej cos zobaczyc) a tutaj praktycznie w ogole sie nie bada szyjki u kobiet w ciazy. Pobrala mi krew do badan, wlacznie z badaniami tarczycy, ktore mialam zlecone przez innego lekarza na srode. Okazalo sie, ze tamten zlecil tylko tsh, wiec dodala antyciala. Umowila mi usg w szpitalu na jutro rano. Chyba zniose jajo do jutra z niepewnosci, ale podniosla mnie na duchu ta wizyta. Trzymajcie za mnie kciuki prosze.
U mnie pewnie byłoby pusto
4t6dA u ciebie dokładnie który tydzień?[emoji846] Ja mam dziś 4 +5 i umówiłam się dopiero jak będzie 6 +5
Tego nie rozwinęłaDziwna sprawa. Zaburza płeć? Przecież ona jest zdeterminowana przy połączeniu komórek to jak ma niby na nią wpływać
Haha może spróbuję ja dzisiaj kupiłam w aptece czopki. Farmaceutka powiedziała że nie wchłaniają się do układu pokarmowego więc nie przedostaną się do płodu i dzięki temu są bezpieczne. Jeszcze nie wiem czy ich użyje, bo może poczekam do wizyty u gin we wtorek. Ale kurcze od niedzieli albo od poniedziałku nie byłam na kibelku tylko wczoraj, ale zalega we mnie jeszcze 90% :/Może to śmieszne, ale mi na zaparcia zawsze pomagało danie w 5 minut Knorr Bolognese. Mówię wam, zjadłam zawsze wieczorem,a rano pędziłam do toalety Musicie koniecznie odnaleźć waszego przepychacza
Mi też śliwki nie pomagały, ani jogurt ani picie wody. Ale kiedyś lekarz mi powiedział, że jest 5 rzeczy, które robią zatwardzenie: marchewka(pewnie miał na myśli gotowaną), mięso, czekolada (kakao), banany i mleko.
A propos, byłam u ginekologa 4+1 z infekcją i nic jeszcze nie było widać. Jestem dziś 6+2 i nie mam pojęcia co słychać u mnie w brzuchu. Jestem na urlopie, na ciężkiej wsi, co nic tu nie ma i nawet nie mogę się dodzwonić do gin z miasta odległego o 17km stąd. Kurde, jestem jak ze średniowiecza
Jedyne co, to cyce mnie bolą, są gorące jak reaktory i czasami boli mnie brzuch (ostatnio kilka godzin), no i śpię każdego dnia w dzień z synem. Wcinam witaminy i luteinę pod język.
Ja też mam na 17egoHej, dołączam do Was termin mamy na 17 marca. Dzisiaj równo 5+0 W zeszły piątek było na USG widać malutki pęcherzyk, następna wizyta w środę.
Olejek z drzewa herbacianego super wysusza opryszczki, pryszcze teżDziewczyny....co na opryszczkę? Patrząc na te maści i leki to części nie można używać w ciąży na razie ratuje się plastrami compeed, ale może znacie jakąś maść?