Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Ja mam o 17 i też już jestem kłębkiem nerwów@OsnowaM ja się pocieszam, że dziś wizyta to będzie możliwość konsultacji z lekarzem. Ale do 20:00 będę ciągle o tym myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam o 17 i też już jestem kłębkiem nerwów@OsnowaM ja się pocieszam, że dziś wizyta to będzie możliwość konsultacji z lekarzem. Ale do 20:00 będę ciągle o tym myśleć
Daj znać jak będziesz poJa mam o 17 i też już jestem kłębkiem nerwów
Daj mi znac po wizycie proszę A przypomnij mi który jesteś tydzień ? Ja oczywiście pisałam do doktorki SMS o tym progesteronie ale mówi ze spokojnie o i pogadane… zwiększyła mi dawkę duphoston na 3x1 i mówi spokojnie … nie da się@OsnowaM ja się pocieszam, że dziś wizyta to będzie możliwość konsultacji z lekarzem. Ale do 20:00 będę ciągle o tym myśleć
Będzie Wszystko dobrzeJa mam o 17 i też już jestem kłębkiem nerwów
Dzisiaj 7+2 chyba. Ja nie biorę nic i dlatego się martwię, że może powinnam. Ale czytałam, że dziewczyny jednego dnia miały 30, a dwa tyg później 17 i wszystko się dobrze skończyło. Zawsze badania rano robię, a wczoraj zrobiłam po południu i może tu też różnica się pokazała.Daj mi znac po wizycie proszę A przypomnij mi który jesteś tydzień ? Ja oczywiście pisałam do doktorki SMS o tym progesteronie ale mówi ze spokojnie o i pogadane… zwiększyła mi dawkę duphoston na 3x1 i mówi spokojnie … nie da się
Ja robiłam w pon popołudniu prawie a te wczorajsze o 7 rano. Wartości są małe i jeszcze skacząDzisiaj 7+2 chyba. Ja nie biorę nic i dlatego się martwię, że może powinnam. Ale czytałam, że dziewczyny jednego dnia miały 30, a dwa tyg później 17 i wszystko się dobrze skończyło. Zawsze badania rano robię, a wczoraj zrobiłam po południu i może tu też różnica się pokazała.
U mnie to pierwsza ciąża więc nic nie wiemdziewczyny, ja bym tez tak nie szalała z tym dodatkowym progesteronem. W fizjologicznej ciązy naprawdę on jest niepotrzebny i wbrew pozorom zalecenie jego podawania jest w nielicznych przypadkach. Niektórzy lekarze podają go kobietom w ciązy jak cukierki bez potrzeby.
Nawet jeśli jesteście po poronieniu, to jeśli nie macie niedomogi lutealnej, to progesteron jest Wam niepotrzebny.
Ja to samo ..U mnie to pierwsza ciąża więc nic nie wiem
Ja też nic nie wiem ale ufam swojemu lekarzowiJa to samo ..