reklama
smerfetka90
Fanka BB :)
Mam podobna sytuacje trzymam kciuki za Ciebie czy lekarza zlecil Ci jakies leki na podtrzymanie ciazy w zwiazku z poprzednim poronieniem?Cześć dziewczyny dołączam do Was prawdopodobnie na marcowy termin. Nie wiem do końca w którym tygodniu jestem bo miałam opóźnioną owulacje ( miesiączka ostatnia 13.05, a prawdopodobna data zapłodnienia 5.06, cykle 35 dniowe), a dopiero jutro na usg pewnie będzie można ocenić bo poprzednie 2 tyg temu pokazało pęcherzyk żółtkowy i ciążowy. Mam nadzieje, że jutro będzie widać serduszko, ale trochę się stresuje. Wklejam usg z 1.07. Jestem po jednym poronieniu w marcu w 5 tyg. Spodziewam się teraz, że 7-8 tydzień trwa. Od tygodnia mam spore mdłości, ale od 2 dni było apogeum. Dzisiaj dzień łaskawy Piersi bolały mnie bardzo na początku, teraz trochę mniej, ale je czuje. Mam nadzieje, że jutro wrócę z dobrymi wieściami trzymam za Was wszystkie kciuki
Witam Was, ja też wykonałam test i dziś wizyta u ginekologa potwierdziła ciaze, to dopiero początek ale mam nadzieję że tym razem już będzie dobrzeJaka beta u Ciebie?
ja dopiero sprawdzę za tydzień.
godzbal
To prawda! Trochę kłucia będzie przez całą ciążeJest tego sporo [emoji16]
Super! Trzymam kciuki. Też mam usg za 3 tygodnieJa już jestem po wizycie, widać prawidłowy pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, trochę się uspokoiłam następna wizyta za dwa tygodnie, mam nadzieję ze wtedy już się przywitamy z pięknym zarodkiem
Witaj. Na pewno wszystko będzie ok! Trzymam kciukiWitam Was, ja też wykonałam test i dziś wizyta u ginekologa potwierdziła ciaze, to dopiero początek ale mam nadzieję że tym razem już będzie dobrze
Cukierkowa20pare
No gratulujeJa już jestem po wizycie, widać prawidłowy pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, trochę się uspokoiłam następna wizyta za dwa tygodnie, mam nadzieję ze wtedy już się przywitamy z pięknym zarodkiem
Ja podobnie miałam w 8tygodniu poronienie w marcu a test pokazał dwie kreski dziś potwierdzenie u ginekologa ze jest ciaza za dwa tyg wizyta dostałam zastrzyki neoparinMam podobna sytuacje trzymam kciuki za Ciebie czy lekarza zlecil Ci jakies leki na podtrzymanie ciazy w zwiazku z poprzednim poronieniem?
To prawda! Trochę kłucia będzie przez całą ciąże
Super! Trzymam kciuki. Też mam usg za 3 tygodnie
Witaj. Na pewno wszystko będzie ok! Trzymam kciuki
Ann_
ja w rodziłam dwoje dzieci we wrześniu i październiku i latem czułam się bardzo dobrze. Nie każdy puchnie i nie może funkcjonować.Mnie przy życiu ratuje tylko to ze Mam wiatrak i jestem na początku ciąży. Nie wyobrażam sobie być teraz w 7 czy 8 miesiącu, przecież to się idzie wykończyć
Tu gdzie mieszkam pada od kilku dni i temp w okolicy 18-20st może chcecie się zamienić
na ten moment nie. Zobaczymy jak będzie jutro. Nie mam żadnych krwawień na tą chwile.Mam podobna sytuacje trzymam kciuki za Ciebie czy lekarza zlecil Ci jakies leki na podtrzymanie ciazy w zwiazku z poprzednim poronieniem?
reklama
Daj proszę znać, co poradził Ci na to lekarzJa jestem szczupła (51 kg) i też mam ten problem. Nie mogę się załatwić często chociaż czuję, że by się przydało Przez to brzuch mam napompowany i ciągle mi burczy coś. Jem śliwki i morele suszone, no ale dzień jest ok, a dzień znowu źle. Jutro mam wizytę to zapytam czy coś mogę z tym zrobić. Już boję się cokolwiek jeść, żeby nie pogorszyć. I do tego mnie muli...