Trzymam kciuki, żebyś mogła zostać w domu i przejść tę tragedię najłagodniej jak tylko się da Dużo siły dla Ciebie!Mam wyniki, beta przedwczoraj 71, wczoraj 70, a dziś 65. Bardzo powoli ale spada. Wyslalam do lekarza czy mogę czekać w domu czy jednak szpital.
reklama
Małasyrenka
Fanka BB :)
Do tego jednorazowego? Ono zależy od dochodu?Tak jak pisałam wcześniej dopiero 5 sierpnia idę ze względu na urlop lekarza ale przed 10 tygodniem się wyrobię bo to potrzebne potem do becikowego
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Bardzo mi przykro Trzymaj się kochana! Dużo sił dla ciebie w tych ciężkich chwilach. Trzymam kciuki,żeby szybko było po wszystkim.Mam wyniki, beta przedwczoraj 71, wczoraj 70, a dziś 65. Bardzo powoli ale spada. Wyslalam do lekarza czy mogę czekać w domu czy jednak szpital.
Musisz poczytać dokładnie ale obecnie przyznawane jest ze względu na dochód (1922 zł netto) i dodatkowo, że pozostawalo się pod opieką lekarza przed 10 tyg ciąży, ponoć można to podważyć, że należy się kobiecie która na pierwszej wizycie była po 10tyg ale trzeba udowodnić, że to z przyczyn od niej niezależnych była tak późno.Do tego jednorazowego? Ono zależy od dochodu?
J
julianap
Gość
Dziewczyny, zrobiłam wczoraj komplet badań zleconych przez lekarza. I trochę się zmartwiłam progesteronem Na jakim poziomie macie progesteron teraz? Ponowiłam dziś jeszcze jego pomiar, bo czytałam, że jest on wydzielany skokowo i jego stężenie może się zmieniać w ciągu dnia. Sama nie wiem Konsultacje już sobie umówiłam na poniedziałek, ale do tego czasu to chciałabym nie zwariować.
A dlaczego miałaś zlecone? Wcześniejsze poronienia? Ja w pierwszej ciąży nie miałam ani razu badanegoDziewczyny, zrobiłam wczoraj komplet badań zleconych przez lekarza. I trochę się zmartwiłam progesteronem Na jakim poziomie macie progesteron teraz? Ponowiłam dziś jeszcze jego pomiar, bo czytałam, że jest on wydzielany skokowo i jego stężenie może się zmieniać w ciągu dnia. Sama nie wiem Konsultacje już sobie umówiłam na poniedziałek, ale do tego czasu to chciałabym nie zwariować.
J
julianap
Gość
Nie, nie miałam poronienia. Wystawili mi po prostu jako standard ze wszystkim tj. glukoza, różyczka, toksoplazmoza itd itd. Plamienia żadnego nie mialam, wynik niby w granicach normy, tylko jest przy tej dolnej granicy. Nie wiemA dlaczego miałaś zlecone? Wcześniejsze poronienia? Ja w pierwszej ciąży nie miałam ani razu badanego
matkaniewariatka
Bardzo mi przykro Trzymaj się kochana! Dużo sił dla ciebie w tych ciężkich chwilach. Trzymam kciuki,żeby szybko było po wszystkim.
Bardzo Wam dziękuję Dziewczyny i życzę Wam dużo zdrowiaTrzymam kciuki, żebyś mogła zostać w domu i przejść tę tragedię najłagodniej jak tylko się da Dużo siły dla Ciebie!
Wylogowana
Ile wyszedł ci ten progesteron? I w którym dniu cyklu jesteś?Dziewczyny, zrobiłam wczoraj komplet badań zleconych przez lekarza. I trochę się zmartwiłam progesteronem Na jakim poziomie macie progesteron teraz? Ponowiłam dziś jeszcze jego pomiar, bo czytałam, że jest on wydzielany skokowo i jego stężenie może się zmieniać w ciągu dnia. Sama nie wiem Konsultacje już sobie umówiłam na poniedziałek, ale do tego czasu to chciałabym nie zwariować.
reklama
J
julianap
Gość
13.6 mi wczoraj wyszedł. 46 dc, tydzień 6+4Ile wyszedł ci ten progesteron? I w którym dniu cyklu jesteś?