Mi już babeczka w przychodni powiedziała żebym przyszła pod koniec lipca będzie 9 tydzień mniej więcej to będą organy utworzone i normalnie mnie doszczepią drugą dawką. A pierwszą dawkę miałam 1 czerwca. Ale dodam że to punkt w prywatnej przychodni...oni jakoś mają inne zasady, inne prawa. W państwowych to odsyłają od miejsca do miejscaNic mi nie powiedzieli, bo nie wiedzieli w przychodni, ale wyczytałam, że raczej trzeba będzie powtarzać.
Ja chyba na pewno zaszczepię się w drugim trymestrze. Podobno covid w trzecim trymestrze to nic fajnego i laski dzieci osieracają
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Kochana to nie jest absurdalne. Każda z nas by się martwiła. Będziesz miała dzisiaj wyniki? Daj znać co z betą. Trzymam kciuki... chociaż ja dalej mam nadzieje ze wszystko będzie jeszcze dobrze.Bardzo dziękuje za pamięć, zrobiłam badanie czy beta spada i czekam na wynik. Na razie bez bolu, bez krwawienia. Czasem mnie coś delikatnie zaćmi po tej prawej ale to nawet nie mogę nazwać bólem, nie wiem czy to nie po długim badaniu usg albo czy to w ogóle nie jakaś autosugestia. Fizycznie jest dobrze. Psychicznie jestem w rozsypce, bo czuje się jakbym siedziala na bombie. Jeśli beta spadnie to sie troszkę uspokoję, jakkolwiek absurdalnie to brzmi
U mnie poza brakiem miesiączki i lekko powiększonymi piersiami innych objawów nie ma. Może trochę bardziej chce się spać to tyle i oby tak zostałoU mnie poza bólami brzucha raz boli raz nie, nie ma innym objawów jak na razie. Rok temu przestałam karmić piersią i zauważyłam że teraz znowu pojawiły mi się wycieki mleka...taki o objaw.
Ja to nie orientuje się jak z tymi lekami...nawet stoperanu ponoć nie wolno w ciąży więc nie wiadomoHej dziewczyny,
Wstałam rano, a tu opryszczka na ustach. Mogę posmarować maścią?
To nie jest moja pierwsza opryszczka w życiu, więc podobno dobrze.
blanny
Fanka BB :)
Bardzo ładny przyrost w normie chociaż nie sprawdza się w takim odstępie czasu.Mam wyniki bety. 1 lipca-45 i teraz wynik z 7 lipca 1270,18. Tego dnia było 4+4 czy jest dobrze? Z mężem godzine liczyliśmy i dalej nie wiemy jaki ten przyrost jest chyba dość duży.. nie za duży?
Ja po drugiej dawce Pfizera nie miałam w ogóle żadnych objawów. Zaszczepiłam się już w ciąży, kilka dni przez pozytywnym testem.Właśnie ona się zgodziła, nie widzi przeciwwskazań itd z tym, że dzwoniąc do punktu szczepień panie odbierające jak im mówię co i jak, czy potrzeba jakieś zaświadczenie to ona z góry "nie powinna się pani szczepić" "w pierwszym trymestrze nie wolno" "nikt pani nie zakwalifikuje do szczepienia". Ale sama się boję, bo wśród znajomych po pfizerze po drugiej dawce pojawia się gorączka i jak na razie anulowalam wizytę, zobaczę co powie ta gin w sierpniu.
patpat95
OM miałam 6.06 ale owulacje 27.06 także moja ciąż ajest młodsza. Ja dziś jadę na drugą betę.Dziękuję [emoji8] właśnie rano robiłam betę, po południu powinnam mieć wynik. A kiedy miałaś OM?
Witajcie być może nieśmiało dołączę. Czemu nieśmiało - za mną dwie biochemiczne pod rząd w czerwcu i w maju. Cykl stymulowany clostilbegytem i duphastonem. Okresy się już spóźniały tydzień, testy były pozytywne i wielkie rozczarowanie... Teraz okres się spóźnia już ok 2-3 dni, ale nie biorę w tym miesiącu duphastonu. W poniedziałek jadę na betę, dzisiejszy test pokazał cień cienia
J
julianap
Gość
Hej
Jak miałam w poprzedniej ciąży opryszczke, to polecali mi do smarowania erazaban. Na ulotce jest zawarte info, że bezpieczne dla kobiet w ciąży.Hej dziewczyny,
Wstałam rano, a tu opryszczka na ustach. Mogę posmarować maścią?
To nie jest moja pierwsza opryszczka w życiu, więc podobno dobrze.
reklama
matkaniewariatka
Mam wyniki, beta przedwczoraj 71, wczoraj 70, a dziś 65. Bardzo powoli ale spada. Wyslalam do lekarza czy mogę czekać w domu czy jednak szpital.Kochana to nie jest absurdalne. Każda z nas by się martwiła. Będziesz miała dzisiaj wyniki? Daj znać co z betą. Trzymam kciuki... chociaż ja dalej mam nadzieje ze wszystko będzie jeszcze dobrze.