matkaniewariatka
Fanka BB :)
Już przetrzepałam fora oczywiście, że przy takich niskich wartościach jak u mnie wzrost powinien być większy niż 68%, że takie małe liczby powinny się podwajać. Chyba zwariuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana ale co ci da to zamartwianie. Tylko więcej stresu. Nie masz przecież na nic wpływu na tym etapie ciąży. Co ma być to niestety będzie.. Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i tyle.Już przetrzepałam fora oczywiście, że przy takich niskich wartościach jak u mnie wzrost powinien być większy niż 68%, że takie małe liczby powinny się podwajać. Chyba zwariuję.
Spokojnie kochana. Nie denerwuj się, to nic nie da.. chociaż wiem łatwo się mówi.Już przetrzepałam fora oczywiście, że przy takich niskich wartościach jak u mnie wzrost powinien być większy niż 68%, że takie małe liczby powinny się podwajać. Chyba zwariuję.
Ja bym właśnie na Twoim miejscu powtórzyła betę. Zanim pęcherzyk będzie widoczny, to jeszcze trochę minie, a po co masz się denerwować? Kolejna beta powinna już dać Ci jakąś odpowiedź i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!Wiem ze macie racje, nie mam wpływu - to chyba w tym wszystkim najgorsze
Dziękuje Wam bardzo.
@OsnowaM nam nadzieje ze Twoje wyniki Cię uspokoją Czekam mocno na nie.
Oczywiście że może... Może np w jednym nie pojawić się serduszko. Ponoć chyba 25 procent bliźniaczych ciąż na wczesnym etapie kończy się ciąża pojedyncza...ale czuję, że tu będzie wszystko dobrze!!Mimo przerażenia to musiało być wspaniale uczucie mówi może lekarz czy to już jest pewne czy jeszcze może się jeden wchlonac ?
Ja się zgadzam z @AngieeDziewczyny heeeelp
Mam wynik bety z dziś - 58,87. Przyrost dokładnie o 68,6% (zbadałam po 2 dniach, dokładnie po 47h) - wszystkie kalkulatory w sieci mówią ze przyrost prawidłowy, ze powinno się podwoić po 2 dniach i 16 godzinach. A po 2 dniach ze powinna wzrosnąć o około 66%. Cieszę się i boję, że tak na styk. Myślicie ze jest okej?
Dwa dni temu było 35,52.
Ja też jestem za powtórzeniem bety, sama bym tak zrobiła. Łatwiej będzie doczekać wizyty wiedząc że beta rosnieOczywiście że może... Może np w jednym nie pojawić się serduszko. Ponoć chyba 25 procent bliźniaczych ciąż na wczesnym etapie kończy się ciąża pojedyncza...ale czuję, że tu będzie wszystko dobrze!!
Ja się zgadzam z @Angiee
Przyrost rzeczywiście nieduży i na granicy normy, a przy takich wartościach zwykle jest spektakularny. Ale to może znaczyć wszystko i nic. Jest w normie. Ja bym też za 48 h powtórzyła. Po co masz się stresować? A tak jak będzie ok to pojutrze się dowiesz, że jest w normie i zamiast tygodnia czy dwóch panikować, to się uspokoisz. A tak będziesz płakać i się zamartwiać
na pewno powtórzę. najchętniej to bym natychmiast powtórzyłaJa też jestem za powtórzeniem bety, sama bym tak zrobiła. Łatwiej będzie doczekać wizyty wiedząc że beta rosnie
Ja bym też powtórzyła, wtedy już raczej będzie jasne co i jak. Może beta dopiero się rozkręca, trzymam kciuki ja idę jutro sprawdzić przyrostna pewno powtórzę. najchętniej to bym natychmiast powtórzyła