basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
A przypomnij ile jesteś dpo?
Mam wyniki bety
Poniedziałek: 50.8
Dzisiaj 157.5 [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wyniki bety
Dzisiaj 157.5 [emoji7]
6+6 to już raczej na pewno❤Dawajcie dziewczyny koniecznie znać czy macie serduszko bo ja się boję że w 6+6 nie będę miała
Mam wyniki bety
Dzisiaj 157.5 [emoji7]
Na pierwszej wizycie bylam 4+4, więc był sam pecherzyk, więc lekarz przy tak wczesnej ciąży nie bawił się jeszcze w terminy. Przy zarodku już będę wiedzieć.@julianap a to lekarz ci nie podał odrazu daty na pierwszej wizycie? Ja jeśli dotrzymam ta ciążę to przypuszczam że gdzieś po koniec lutego będę rodzic bo będę mieć cesarkę. @Cukierkowa20pare ssama się boję czy usłyszę i zobaczę 5 razy byłam Juz w ciąży ale serduszka nigdy nie zobaczyłam
Ja byłam raz i też nie usłyszałam serduszka dlatego teraz się tak denerwuje, nie wyobrażam sobie nawet jak to jest usłyszeć takiego maluszka@julianap a to lekarz ci nie podał odrazu daty na pierwszej wizycie? Ja jeśli dotrzymam ta ciążę to przypuszczam że gdzieś po koniec lutego będę rodzic bo będę mieć cesarkę. @Cukierkowa20pare ssama się boję czy usłyszę i zobaczę 5 razy byłam Juz w ciąży ale serduszka nigdy nie zobaczyłam
U mnie to samo, powiedział że jak będzie zarodek to będziemy liczyć terminNa pierwszej wizycie bylam 4+4, więc był sam pecherzyk, więc lekarz przy tak wczesnej ciąży nie bawił się jeszcze w terminy. Przy zarodku już będę wiedzieć.
Naturalną@julianap masz Naturalną ciążę czy po ivf?
Ile dni po owu, to tak szczerze mówiąc nie wiem dokładnie. Musiałam mieć zaraz po @, więc „teoretycznie” myślę, że owu była między 18-21.06. Ogólnie dzisiaj mam 23dc. Do planowego @ 5 dniA przypomnij ile jesteś dpo?