Otylia.
Fanka BB :)
Spokojnie. Jeszcze ma czas się pojawićJa mam 4+5 moze sie jeszcze pojawi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie. Jeszcze ma czas się pojawićJa mam 4+5 moze sie jeszcze pojawi
Mamaginekolog tak pisałaNie do końca. Ja miałam 5+4 w piątek i przez brzuszne widziałam pęcherzyk.
To aż się boję co zobaczę w czwartek na dopochwowymMamaginekolog tak pisała
Ja Ciągle obstawiam u Ciebie bliźniakiTo aż się boję co zobaczę w czwartek na dopochwowym
Wcale się nie pogniewamJa Ciągle obstawiam u Ciebie bliźniaki
dzisiaj pytałam o bóle, pani doktor powiedziała, że są ok, bo się macica rozciąga. Ja ma tak, że boli przez jakiś czas a później jest ok, np przez dzień lub dwa pobolewa.W ogóle to mam straszne bóle gdzieś na wysokości jajników. Jakaś masakra. Jak np jestem długo prosto i nagle się zegnę albo odwrotnie jestem zgięta czy kucam i nagle się wyprostuję... Taki ból aż nie do wytrzymania, od razu wracam do poprzedniej pozycji z ogromnym jękiem. Wczoraj normalnie tragedia była... Dziś trochę lepiej. Martwi mnie to mocno, czy wszystko jest ok na pewno
U mnie też w piątym tygodniu było widać pęcherzyk przez powłoki brzuszne - ciąża pojedynczaWcale się nie pogniewam
W ten magiczny dla wielu z nas czwartek się wyjaśni
Ja mam to samo, tak mnie czasami zakłuje że aż mi się płakać chce ale mówiłam o tym lekarzowi i powiedział że to normalneW ogóle to mam straszne bóle gdzieś na wysokości jajników. Jakaś masakra. Jak np jestem długo prosto i nagle się zegnę albo odwrotnie jestem zgięta czy kucam i nagle się wyprostuję... Taki ból aż nie do wytrzymania, od razu wracam do poprzedniej pozycji z ogromnym jękiem. Wczoraj normalnie tragedia była... Dziś trochę lepiej. Martwi mnie to mocno, czy wszystko jest ok na pewno
Ja mam inny problem z ... zawsze było super prawie co do zegarka a teraz jak jej się zachce i tak chce ale nie mogę... dla mnie to jest straszneJestem w szoku po zobaczeniu tych brzuszków na Instagramie. Podejrzewam, że ja będę miała szybko, bo już nie chce być płaski od kilku dni. Zganiam to na wzdęcia Czy Wy też macie taki problem z brzuchem? Ciągle czuję jakbym chciała a wcale nie chcę