reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
W ogóle to mam straszne bóle gdzieś na wysokości jajników. Jakaś masakra. :( Jak np jestem długo prosto i nagle się zegnę albo odwrotnie jestem zgięta czy kucam i nagle się wyprostuję... Taki ból aż nie do wytrzymania, od razu wracam do poprzedniej pozycji z ogromnym jękiem. Wczoraj normalnie tragedia była... Dziś trochę lepiej. Martwi mnie to mocno, czy wszystko jest ok na pewno :(
dzisiaj pytałam o bóle, pani doktor powiedziała, że są ok, bo się macica rozciąga. Ja ma tak, że boli przez jakiś czas a później jest ok, np przez dzień lub dwa pobolewa.

W ogóle to mam straszne bóle gdzieś na wysokości jajników. Jakaś masakra. :( Jak np jestem długo prosto i nagle się zegnę albo odwrotnie jestem zgięta czy kucam i nagle się wyprostuję... Taki ból aż nie do wytrzymania, od razu wracam do poprzedniej pozycji z ogromnym jękiem. Wczoraj normalnie tragedia była... Dziś trochę lepiej. Martwi mnie to mocno, czy wszystko jest ok na pewno :(
Ja mam to samo, tak mnie czasami zakłuje że aż mi się płakać chce ale mówiłam o tym lekarzowi i powiedział że to normalne

Tak wszystkie o usg piszecie i innych przygodach, że nie wytrzymałam i zapisałam się na czwartek do ginekologa. Nie jest to mój lekarz, ale myślę że też będzie spoko. Może coś tam będzie widać. I przy okazji wizyta w ikei też wpadnie :D

reklama
Jestem w szoku po zobaczeniu tych brzuszków na Instagramie. Podejrzewam, że ja będę miała szybko, bo już nie chce być płaski od kilku dni. Zganiam to na wzdęcia 🤣 Czy Wy też macie taki problem z brzuchem? Ciągle czuję jakbym chciała 💩 a wcale nie chcę 🤦🙈🤣🤣
Ja mam inny problem z 💩 ... zawsze było super prawie co do zegarka a teraz jak jej się zachce i tak chce ale nie mogę... dla mnie to jest straszne

Do góry