reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Na wątek prywatny to poczekajmy aż się miesiąc skończy. Bo podejrzewam, że jeszcze nas dojdzie. Co do brzuszka - jestem na tyle chuda, że mam nadzieję, że u mnie będzie już widoczny wcześniej. 😂

Rany ja juz łapałam takiego doła przez tego faceta ze szok. Czy za 2 tyg juz cos będzie widać? Bo chciałabym jak najszybciej się umówić o uspokoić sie
Jest duża szansa, że za dwa tygodnie na USG dopochwowym będziesz miała zarówno zarodek jak i serduszko, o ile owulacja na pewno nie przesunęła się i nie była później. :)

Na wątek prywatny to poczekajmy aż się miesiąc skończy. Bo podejrzewam, że jeszcze nas dojdzie. Co do brzuszka - jestem na tyle chuda, że mam nadzieję, że u mnie będzie już widoczny wcześniej. 😂
No pewnie, czekamy, bo jeszcze ciut za wcześnie:) Ale też do takich wątków to dołączają dziewczyny na różnych etapach ciąży, pewnie i czasem dopiero już w zaawansowanej ciąży nabierają odwagi, żeby się włączyć do rozmowy albo dopiero co znajdują forum😊 I mysle, ze zawsze w razie czego do wątku prywatnego będziemy mogły później dodać nowe mamusie;)

Jestem w szoku po zobaczeniu tych brzuszków na Instagramie. Podejrzewam, że ja będę miała szybko, bo już nie chce być płaski od kilku dni. Zganiam to na wzdęcia 🤣 Czy Wy też macie taki problem z brzuchem? Ciągle czuję jakbym chciała 💩 a wcale nie chcę 🤦🙈🤣🤣

reklama
Do góry