Ja także źle sypiam ciągle się budzę i muszę do taalety, a potem w dzień nawet nie mogę przyznać jakoś nie idzieJa mam ok 33, 37 i potem już co tydzień 38, 39, 40, 41.
A w nocy to mam masakrę.. Zresztą przez cały czas zasadniczo, bo młoda wybitnie jest nadpobudliwa..
Jak tylko zmienię pozycję to od razu jest kopanie i układanie.. Najlepiej jej jak śpię na plecach, ale tak za długo się nie da, bo plecy bolą, a jak się przekręcę na bok to dostaje serie w bok, musi królewna pokazać swoje niezadowolenie..
reklama
A który tydzuen u Ciebie? U mnie 32+6Ja również kiepsko śpię. Jest coraz gorzej, jak nie siku to nie wygodnie. A mała potrafi tak w nocy po żebrach dać, że się wybudzam, kilka razy nawet się wystraszyłam
Zauważyłam, że ma swoje pory aktywności w nocy. Jestem bardzo ciekawa czy po porodzie tak zostanie
Nicky95
Zaangażowana w BB
34+1A który tydzuen u Ciebie? U mnie 32+6
Nicky95
Zaangażowana w BB
Mam tak samo. A jak już raz usnęłam za dnia to już w ogóle miałam noc z głowyJa także źle sypiam ciągle się budzę i muszę do taalety, a potem w dzień nawet nie mogę przyznać jakoś nie idzie
Lepiej wyleczyć niż chodzić z infekcją. Ja to niestety zawsze jak mam bakterie to czuję, że je mam i to bardzo boleśnie czuje ale chyba sam fakt bycia w ciąży zwiększa prawdopodobieństwo zastojów moczu itd, które właśnie powodują takie zmiany wyników.A ja od dzisiaj na antybiotyku bakterie i leukocyty w moczu przekroczone ponad dwukrotnie do tej pory zawsze miałam idealne wyniki moczu a tu takie coś
Kokosek86
Zaangażowana w BB
Ogólnie w Pl się tego manewru nie wykonuje z twgo, co czytalam. Ja mieszkam aktualnie w Norwegii. Tutaj robią wszystko zeby urodzić sn. Oby nam się bobaski obrocily same z siebieJa nie miałam, ale czytałam, że jego skuteczność to 50%
Ja 34 jutro, ale też mała nie chce głową w dół się ułożyć.. U mnie tego robić nie będą, bo mam mięśniaka, którego nie widać.. W każdym razie w przyszłym tygodniu ma zapaść decyzja, czy przypadkiem nie cc.
Elencza
Fanka BB :)
Moja tak fika, że na razie sie tym nie przejmuje.. Podobno ma tam jeszcze możliwość, więc zobaczymy, co zrobi. Ale jak mi zaproponują cc to z pocałowaniem ręki przyjmęOgólnie w Pl się tego manewru nie wykonuje z twgo, co czytalam. Ja mieszkam aktualnie w Norwegii. Tutaj robią wszystko zeby urodzić sn. Oby nam się bobaski obrocily same z siebie
Ja od kilku dni czułam że coś mnie jakby piecze ale myślałam że to młody mi tak na szyjkę uciska że czuć kłucie a dziś faktycznie zwróciłam uwagi że zapach jakiś nie tego dobrze że akurat miałam badania krwi i moczu do kontrolnej wizyty we wtorek. Mam nadzieję że infekcja szybko przejdzieLepiej wyleczyć niż chodzić z infekcją. Ja to niestety zawsze jak mam bakterie to czuję, że je mam i to bardzo boleśnie czuje ale chyba sam fakt bycia w ciąży zwiększa prawdopodobieństwo zastojów moczu itd, które właśnie powodują takie zmiany wyników.
Gdzieś na jakimś forum czytałam jak dziewczyny dzieliły się doświadczeniami że dzieci można zachęcić do obrotu świecąc latarką po brzuchu ciekawe czy to faktycznie coś daje czy raczej wymyślone historyjki
reklama
Ja miałam długo ułożenie poprzeczne i położna mówiła, że jak jest miednicowe to można tych ćwiczeń próbować, że pozycja na pieska, pupa do góry i rozmawiać z dzieckiem haha siła perswazji.Ja od kilku dni czułam że coś mnie jakby piecze ale myślałam że to młody mi tak na szyjkę uciska że czuć kłucie a dziś faktycznie zwróciłam uwagi że zapach jakiś nie tego dobrze że akurat miałam badania krwi i moczu do kontrolnej wizyty we wtorek. Mam nadzieję że infekcja szybko przejdzie
Gdzieś na jakimś forum czytałam jak dziewczyny dzieliły się doświadczeniami że dzieci można zachęcić do obrotu świecąc latarką po brzuchu ciekawe czy to faktycznie coś daje czy raczej wymyślone historyjki