ja mam raczej takie wszystko ze soba kompatybilne. Raczej wszystko biale/bezowe/niebieskie. Malo wzorkow bo potem nie wiadomo jak to dopasowac do siebie
No ja wlasnie sie ograniczyłam, mam juz 3 dzieci wiec itak pranie robie czesto bo mi z kosza wypadaja rzeczy hehe. Planuje itak prac bobasowe rzeczy razem, ra zej nigdy ich nie oddzielalam. No i to tylko rozmiar 56 wiec pewnie dzybko bede musiala uzupelniac garderobe. Chyba ze szwagierka mi wysle cos na 62/68 bo kiedys ja jej nasze rzeczy oddalam i mowila, ze chetnie nam odesle spowrotem to co ma. Mysle ze nawet wtedy itak sie nie zniszcza i ona tez znowu wykorzysta jesli zajdzie w kolejna ciaze i bedzie syn.
Ja tam celuje, ze urodze w terminie lub nawet po bo 2/3 dzieci zaczelam rodzic 2 dni po wyznaczonej dacie z OM, tylko 1 na 3 urodzony dokladnie w date z OM.
I u mnie nawet kilka tyg przed terminem jak bylo rozwarcie szyjki 2cm nic nie przyspieszylo. Bylabym bardzo zaskocozna jakby chcial powitac na szybciej, ale raczej bym nie narzekala