Tomek tez ma 8 i tez od dawna juzDziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tomek tez ma 8 i tez od dawna juzDziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak![]()
Wypowiadam się jak Yoda...Dziąsła białe nie są, oczekiwać nadal trzebaTomek tez ma 8 i tez od dawna juzkolejne zęby idą i placze przez to czasem w nocy, ale jeszcze duzo wody uplynie zanim je zobacze na wierzchu, bo nawet dziasla biale nie są.
Mój ma 4 na górze i 4 na dole. Narazie nie wygląda na to żeby szykowalo się coś więcejDziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak![]()
Właśnie też miałam pisać o zębachDziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak![]()
O to dużo Wasze mają, moja jakaś taka szczerbata. Ma te ząbki rozstawione (tzn. szpary ma).Właśnie też miałam pisać o zębachmy do niedawna mieliśmy 4 u góry i 2 na dole ale ostatnio przebiła się jedna dolna dwójka. A w sobotę jak coś jadł i szeroko otworzył buzię patrzę a on ma cos białego tak z tyłu, to włożyłam palec a tam z tyłu też zęby
nie wiem chyba piątka i szóstka a z drugiej piątka
są na pewno i to już przebite tylko nie wiem czy to dokładnie te bo wiecie jak to teraz wkładaniem palców do uzębionej paszczy czasem można zostać bez palców
![]()
7Dziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak![]()
Ze szparamiO to dużo Wasze mają, moja jakaś taka szczerbata. Ma te ząbki rozstawione (tzn. szpary ma).
Chociaż syn też tak miał z mleczakami, a stałe ma równe jak od ortodonty i bez dziur, a zbyt często nie myje.
Jedyna wada to, że białe z natury nie są.
A Wasze mają takie szparki też czy blisko rosną?
Ze szparkamiO to dużo Wasze mają, moja jakaś taka szczerbata. Ma te ząbki rozstawione (tzn. szpary ma).
Chociaż syn też tak miał z mleczakami, a stałe ma równe jak od ortodonty i bez dziur, a zbyt często nie myje.
BliskoO to dużo Wasze mają, moja jakaś taka szczerbata. Ma te ząbki rozstawione (tzn. szpary ma).
A to u Bastka takie szparki jak u TomkaTeż ma szparki mojaAle jak na "kobietę " przystało szparki mile widziane
Głupoty chyba mi w głowie
Ale Tomuś proszę "mężczyzna" i szparek nie ma![]()