Tomek tez ma 8 i tez od dawna juz kolejne zęby idą i placze przez to czasem w nocy, ale jeszcze duzo wody uplynie zanim je zobacze na wierzchu, bo nawet dziasla biale nie są.Dziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak
reklama
Wypowiadam się jak Yoda...Dziąsła białe nie są, oczekiwać nadal trzebaTomek tez ma 8 i tez od dawna juz kolejne zęby idą i placze przez to czasem w nocy, ale jeszcze duzo wody uplynie zanim je zobacze na wierzchu, bo nawet dziasla biale nie są.
Mój ma 4 na górze i 4 na dole. Narazie nie wygląda na to żeby szykowalo się coś więcejDziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak
Niedługo mama
Fanka BB :)
Właśnie też miałam pisać o zębach my do niedawna mieliśmy 4 u góry i 2 na dole ale ostatnio przebiła się jedna dolna dwójka. A w sobotę jak coś jadł i szeroko otworzył buzię patrzę a on ma cos białego tak z tyłu, to włożyłam palec a tam z tyłu też zęby nie wiem chyba piątka i szóstka a z drugiej piątka są na pewno i to już przebite tylko nie wiem czy to dokładnie te bo wiecie jak to teraz wkładaniem palców do uzębionej paszczy czasem można zostać bez palcówDziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak
MamM
O to dużo Wasze mają, moja jakaś taka szczerbata. Ma te ząbki rozstawione (tzn. szpary ma).Właśnie też miałam pisać o zębach my do niedawna mieliśmy 4 u góry i 2 na dole ale ostatnio przebiła się jedna dolna dwójka. A w sobotę jak coś jadł i szeroko otworzył buzię patrzę a on ma cos białego tak z tyłu, to włożyłam palec a tam z tyłu też zęby nie wiem chyba piątka i szóstka a z drugiej piątka są na pewno i to już przebite tylko nie wiem czy to dokładnie te bo wiecie jak to teraz wkładaniem palców do uzębionej paszczy czasem można zostać bez palców
Chociaż syn też tak miał z mleczakami, a stałe ma równe jak od ortodonty i bez dziur, a zbyt często nie myje.
Jedyna wada to, że białe z natury nie są.
A Wasze mają takie szparki też czy blisko rosną?
Canis lupus
7Dziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak
Canis lupus
Ze szparamiO to dużo Wasze mają, moja jakaś taka szczerbata. Ma te ząbki rozstawione (tzn. szpary ma).
Chociaż syn też tak miał z mleczakami, a stałe ma równe jak od ortodonty i bez dziur, a zbyt często nie myje.
Niedługo mama
Ze szparkamina październik jesteśmy umówieni do dentysty , umawiałam siebie na nfz i od razu syna zapisałam na pierwszą wizytęO to dużo Wasze mają, moja jakaś taka szczerbata. Ma te ząbki rozstawione (tzn. szpary ma).
BliskoO to dużo Wasze mają, moja jakaś taka szczerbata. Ma te ząbki rozstawione (tzn. szpary ma).
reklama
Niedługo mama
A to u Bastka takie szparki jak u Tomka dla mnie to już szparki ale się nie znamTeż ma szparki mojaAle jak na "kobietę " przystało szparki mile widziane
Głupoty chyba mi w głowie
Ale Tomuś proszę "mężczyzna" i szparek nie ma
Ostatnia edycja: