reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak:)
Tomek tez ma 8 i tez od dawna juz 😊 kolejne zęby idą i placze przez to czasem w nocy, ale jeszcze duzo wody uplynie zanim je zobacze na wierzchu, bo nawet dziasla biale nie są.

reklama
Dziewczyny ile Wasze dzieci mają zębów?Bo moja jak w listopadzie miała 8 tak w maju teraz nadal ma 8 i nie wiem czy powinno coś już jej dojść czy jak:)
Właśnie też miałam pisać o zębach 😃my do niedawna mieliśmy 4 u góry i 2 na dole ale ostatnio przebiła się jedna dolna dwójka. A w sobotę jak coś jadł i szeroko otworzył buzię patrzę a on ma cos białego tak z tyłu, to włożyłam palec a tam z tyłu też zęby 🧐 nie wiem chyba piątka i szóstka a z drugiej piątka 🤯 są na pewno i to już przebite tylko nie wiem czy to dokładnie te bo wiecie jak to teraz wkładaniem palców do uzębionej paszczy czasem można zostać bez palców 😅

Właśnie też miałam pisać o zębach 😃my do niedawna mieliśmy 4 u góry i 2 na dole ale ostatnio przebiła się jedna dolna dwójka. A w sobotę jak coś jadł i szeroko otworzył buzię patrzę a on ma cos białego tak z tyłu, to włożyłam palec a tam z tyłu też zęby 🧐 nie wiem chyba piątka i szóstka a z drugiej piątka 🤯 są na pewno i to już przebite tylko nie wiem czy to dokładnie te bo wiecie jak to teraz wkładaniem palców do uzębionej paszczy czasem można zostać bez palców 😅
O to dużo Wasze mają, moja jakaś taka szczerbata. Ma te ząbki rozstawione (tzn. szpary ma).
Chociaż syn też tak miał z mleczakami, a stałe ma równe jak od ortodonty i bez dziur, a zbyt często nie myje.
Jedyna wada to, że białe z natury nie są.

A Wasze mają takie szparki też czy blisko rosną?

O to dużo Wasze mają, moja jakaś taka szczerbata. Ma te ząbki rozstawione (tzn. szpary ma).
Chociaż syn też tak miał z mleczakami, a stałe ma równe jak od ortodonty i bez dziur, a zbyt często nie myje.

Ze szparami😁

Ze szparkami😉na październik jesteśmy umówieni do dentysty , umawiałam siebie na nfz i od razu syna zapisałam na pierwszą wizytę 😉

Blisko 😁

reklama
Do góry