Współczuję. U nas okropna noc, budziła się co chwilę z płaczem, cała noc z cyckiem w buzi :/ albo zęby, albo coś po szczepieniu wychodzi, bo akurat minął tydzień od MMR. Zobaczymy.U nas jelitówka. Całą noc wymiotował, dzisiaj też. Masakra, kocyk śmierdzi wymiocinami, drugi się pierze.
reklama
MamM
Fanka BB :)
To nie jestem sama z tymi nocnymi pobudkami.Dziękujemy
Bartuś budzi sie co godzine, czasem co półtorej. Moja starsza do prawie drugiego roku zycia budzila się co 30-40 min, w skrajnym momencie co 15-20 min. Wierz mi, ze przewertowalam caly internet i wynik jest jeden - czas rozwiąże te problemy. Tak jak jedne dzieci uczą sie chodzić w 9 miesiącu a inne w 17 miesiącu, tak jedne umieją zasypiać jak mają 6 miesięcy a inne jak mają 3 lata. Podobno cześć dzieci osiąga ten stan w wieku 7-8 lat, ale po co cię (i siebie) straszyć 70% ma max jedną pobudkę w wieku ok 2 lat i to mnie trzyma
Teraz zaczęło mnie to denerwować, bo po świętach będę musiała wstawać do pracy o 5.30. Już się widzę, zoombie jak nic
U nas tez ostatnie noce sa straszne mozliwe ze przez chorobe sie rozwydrzył i chcialby spac z nami zamiast u siebie. Dzisiaj mąż gorączkował i się w pocił w naszym łóżku, a ja wędrowałam co 30 minut do Tomka bo sie budzil i ostatecznie kolo 4:00 zasnelam na dobre w jego 80 x 160 łożu przynajmniej nie zmokłam
Niedługo mama
U nas zasypianie teraz o 20.00 albo o 21.00 ale to jak tatuś wróci I zaczną swoje wariacje i też śpi albo do 7.30 albo 8.30. W dzień mamy jedna pobudka.No to ja tak właśnie nieświadomie dałam swojej obwarzanka z sezamem kawałeczek do zjedzenia...
Dużo już macie alergenów sprawdzonych...zazdroszczę
Moja od jakiegoś czasu należy do dzieci przesypiających noce...od ok 20:30 do 7:30 zazwyczajAle nie zapeszam bo ona wyjątkowo zmienna jest
Ja tego słowa też nie znałam...jestem bogatsza o nową nazwę
Ja już od stycznia nie daje jedzenia w nocy ale mój syn poprostu był na to gotowy nie było u nas żadnego oduczania . Śpi całą noc ale z nami w łóżku a jak odłożymy do łóżeczka to jestjedna pobudka około północy na przeniesienie do naszego łóżka, mówiąc szczerze mi już nie chce się odkładać się go do łóżeczka, w łóżku mamy dużo miejsca i lubimy jak jest z nami. Dzisiaj spał jakos nie spokojnie bo się drapał a nad ranem miał nos zapchany i od rana katar więc pozdrawiamy wszystkie chore dzieciaczki
Mary2094
Czuje Twój ból i wspolczuje, my w zeszłym miesiącu przeżyliśmy jelitowke i każdy po kolei.U nas jelitówka. Całą noc wymiotował, dzisiaj też. Masakra, kocyk śmierdzi wymiocinami, drugi się pierze.
Mary2094
Wracasz do pracy już po świętach? Miejmy nadzieję ze Melania jednak będzie łaskawa, bo Anastazja jak widzi słoneczko to momentalnie się budzi, co mnie wkurza , a później się pokłada bo za szybko wstajeTo nie jestem sama z tymi nocnymi pobudkami.
Teraz zaczęło mnie to denerwować, bo po świętach będę musiała wstawać do pracy o 5.30. Już się widzę, zoombie jak nic
Mary2094
U nas zasypianie teraz o 20.00 albo o 21.00 ale to jak tatuś wróci I zaczną swoje wariacje i też śpi albo do 7.30 albo 8.30. W dzień mamy jedna pobudka.
Ja już od stycznia nie daje jedzenia w nocy ale mój syn poprostu był na to gotowy nie było u nas żadnego oduczania . Śpi całą noc ale z nami w łóżku a jak odłożymy do łóżeczka to jestjedna pobudka około północy na przeniesienie do naszego łóżka, mówiąc szczerze mi już nie chce się odkładać się go do łóżeczka, w łóżku mamy dużo miejsca i lubimy jak jest z nami. Dzisiaj spał jakos nie spokojnie bo się drapał a nad ranem miał nos zapchany i od rana katar więc pozdrawiamy wszystkie chore dzieciaczki
Anastazja od kilku dni bez kataru więc życzę sobie by tak zostało.
Canis lupus
U nas też wschód słońca działa jak budzik . Przeraża mnie to, bo wyjdzie, że do pracy będę wstawała o 4.Wracasz do pracy już po świętach? Miejmy nadzieję ze Melania jednak będzie łaskawa, bo Anastazja jak widzi słoneczko to momentalnie się budzi, co mnie wkurza , a później się pokłada bo za szybko wstaje
Dziewczyny, zróbcie kiedyś ciastka z batatów, wklejam przepis
Ja dodałam symboliczną ilość cukru bardziej, żeby podkręcić słodycz batata, tak jak dodaje się szczyptę soli do niektórych ciast super wyszły i wyglądają jak na zdjęciu ze stronki, będą na podwieczorek w terenie, bo planuję jechać zaraz z małym na przejażdzke rowerową
Ja dodałam symboliczną ilość cukru bardziej, żeby podkręcić słodycz batata, tak jak dodaje się szczyptę soli do niektórych ciast super wyszły i wyglądają jak na zdjęciu ze stronki, będą na podwieczorek w terenie, bo planuję jechać zaraz z małym na przejażdzke rowerową
reklama
Mary2094
Nie strasz mnie, już dość wstaje po 5U nas też wschód słońca działa jak budzik . Przeraża mnie to, bo wyjdzie, że do pracy będę wstawała o 4.