Niedługo mama
Fanka BB :)
Ja to nawet nie myślę o miodzie orzechach sezamie itp. o nie nie nie niech to wszystko sobie poczekaJa to się tak boję miodu podać , że szok...czekam i czekam...kiedyś nadejdzie ten dzień ale po przeczytaniu objawów u Was myślę, że czas podania miodu przesunie się w czasie...
Oby szybciutko zeszła mu ta pokrzywka...
Miałam to samo...z zegarkiem w ręku mogłam iść wolnym krokiem na górę bo wiedziałam , że będzie pobudka....W dzień to samo...i aż boję się napisać to co zaraz napiszę...
Od jakiegoś tyg może półtorej nie ma pobudek wieczorem....śpi jak suseł....(odpukuję)Czasami słyszę , że coś zapłacze ale zasypia dalej a po przyjściu do góry zastaję ją w dziwnej pozycji
A w dzień od 3 dni jest cisza...ale tutaj nie spodziewam się długoterminowego zaprzestania wybudzania się...chociaż może, może
Ja właśnie nie wiem co z tym sezamem u nas...bo podałam wtedy za dużo alergenów w krótkim czasie
Po zastanowieniu okazało się , że było ich zdecydowanie za dużo i teraz nie wiem czy to sezam czy nie sezam.. kurcze blaszka dużo jest do sprawdzenia tych produktów alergizujących ,na samą myśl mnie trzęsie...
Ja mam alergię na orzechy laskowe...ale takie świeżutkie...w czekoladzie mnie nie uczulają-dzięki B
To muszę wypróbować dziś mojego syna , może prześpi całą noc w łóżeczku bo oni podobnie z tym snem