Dziękuję im wiecej osob wpłaca tym szybciej dojdziemy do celu . Ja osobiscie szukam miejsc gdzie można powiesić plakaty zostawić wizytówki. Udostępniam i udostępniam tylko rozglos nam pomoże żeby pomoc tej dziewczynceWpłacone
reklama
Canis lupus
Fanka BB :)
My dzisiaj pierwszy dzień w żłobku. Ale było fajnie. Oprócz Remka była jeszcze czwórka szkrabów. W pewnym momencie wszystkie przyszły tulać się do mnie i robić noski. Pobawiły się, klaskały, na koniec było pa pa. No przeuroczo. Jutro zostawiam go samego ma godzinę i to może być darcie się w niebogłosy
Canis lupus
Może pochodźcie po dużych firmachDziękuję im wiecej osob wpłaca tym szybciej dojdziemy do celu . Ja osobiscie szukam miejsc gdzie można powiesić plakaty zostawić wizytówki. Udostępniam i udostępniam tylko rozglos nam pomoże żeby pomoc tej dziewczynce
Również wpłaciłam, nieraz wspieram te zbiórki na SiePomaga, szczególnie dla tych dzieci z SMA. To niewyobrażalne, że życie dziecka może zależeć od tego czy rodzicom uda się uzbierać miliony złotych. Ehhh.....trzymam mocno kciuki, oby tylko się udałoDziękuję im wiecej osob wpłaca tym szybciej dojdziemy do celu . Ja osobiscie szukam miejsc gdzie można powiesić plakaty zostawić wizytówki. Udostępniam i udostępniam tylko rozglos nam pomoże żeby pomoc tej dziewczynce
Canis lupus
Żłobki to też dobre miejsce na zostawienie plakatu, bo matki są wrażliwe na cierpienie dzieci. Trzeba by było dostać się do dyrekcji Michelina, Eggera, Unimaszu itd. Może mają fundusze pomocowe. No i jakiś koncert i tv, bo to idzie szerzej.Dziękuję im wiecej osob wpłaca tym szybciej dojdziemy do celu . Ja osobiscie szukam miejsc gdzie można powiesić plakaty zostawić wizytówki. Udostępniam i udostępniam tylko rozglos nam pomoże żeby pomoc tej dziewczynce
Canis lupus
A i wiosna, lato jest dużo festynów, więc tam łatwo się podpiąć i do puszek zbierać, albo coś upiec i sprzedaćDziękuję im wiecej osob wpłaca tym szybciej dojdziemy do celu . Ja osobiscie szukam miejsc gdzie można powiesić plakaty zostawić wizytówki. Udostępniam i udostępniam tylko rozglos nam pomoże żeby pomoc tej dziewczynce
Tak już to robimy i piszemy maile ale niestety większość odmawiaMoże pochodźcie po dużych firmach
A dziękuję bardzo na pewno spróbuj꯳obki to też dobre miejsce na zostawienie plakatu, bo matki są wrażliwe na cierpienie dzieci. Trzeba by było dostać się do dyrekcji Michelina, Eggera, Unimaszu itd. Może mają fundusze pomocowe. No i jakiś koncert i tv, bo to idzie szerzej.
Tak kiermaszu już są organizowane w ten weekend też będzieA i wiosna, lato jest dużo festynów, więc tam łatwo się podpiąć i do puszek zbierać, albo coś upiec i sprzedać
reklama
Canis lupus
Super to było. Taka gromadka maluchów i dodam,że zadowolonych. No mój niestety jest 24h/dobę ze mną, więc to nie będzie dla niego łatwe, ale panie mówiły, że się przyzwyczai.A może nie będzie darcia...trochę wiary w syna
No to teraz przychodząc po Remka będziesz przy okazji tulić resztę bobasów
No coś musisz mieć w sobie , że te szkraby przyszły się tulić bo nie do każdego dzieci lgną...super, super, super