reklama
Nic a nic nie mamy@Mono88 a liszaje są chyba od polizania przez zwierzaka, ale nie mam pewnosci ja miewałam za dzieciaka jak mnie kot liznął w twarz, schodziło dopiero po maści sterydowej.
A Ty lub tata malucha mieliście lub macie jakies alergie pokarmowe, czy wziewne? To też ważna informacja. Dziecko podobno ma 50% szans na odziedziczenie rodzaju alergii po rodzicu.
Niedługo mama
Fanka BB :)
O super , na pewno smakują dobrze czytałam o tym odstawieniu leków no ale ja też nie odstawię@Niedługo mama babeczki z etapu 1 zrobiłam...pachną identycznie jak placuszki bananowe...są mięciutkie...a jak będzie z konsumpcją przez córcię to dam znać później
Niby 7 dni wcześniej powinno się odstawić leki przeciwhistaminowe ale przeczytałam to już po fakcie
Ja chyba jutro zrobię ale teraz aż zaczęłam się cykać bo od paru dni nie drapie nóg
My też nic nie mamy żadnych alergii.Nic a nic nie mamy
Moje dziecię tez juz całkowicie odstawione i w weekend wjechaly pierwsze drinkiHej dziewczyny, melduje nowość- moja malutka jest już całkowicie odstawiona od piersi
Pierwsze winko z koleżanką wypite
Mary2094
My od jutra zaczynamy odstawienie, z racji ze idę 2 dni po 12h pod rząd to wieczorami jak wrócę jeszcze raz nakarmię, a od środy już kończymy całkiem. I tak w nocy już tylko 2 razy karmie, więc dość stopniowo odstawiam. Ale w tym tygodniu już mam nadzieje ze zakończymy ten etap. Jeszcze zrobimy próbę z mlekiem krowim.Hej dziewczyny, melduje nowość- moja malutka jest już całkowicie odstawiona od piersi
ZazdroszczęHej dziewczyny, melduje nowość- moja malutka jest już całkowicie odstawiona od piersi
Lipaaa
Wcale nie było tak trudno jeśli chodzi o małą. Ja już na drugi dzień zastanawiałam się czy aby na pewno dobrze robięMy od jutra zaczynamy odstawienie, z racji ze idę 2 dni po 12h pod rząd to wieczorami jak wrócę jeszcze raz nakarmię, a od środy już kończymy całkiem. I tak w nocy już tylko 2 razy karmie, więc dość stopniowo odstawiam. Ale w tym tygodniu już mam nadzieje ze zakończymy ten etap. Jeszcze zrobimy próbę z mlekiem krowim.
Lipaaa
A Ty Karmisz? Chcesz odstawić?Zazdroszczę
Canis lupus
Gratuluję przejścia do nowego etapuHej dziewczyny, melduje nowość- moja malutka jest już całkowicie odstawiona od piersi
reklama
Patii26
Ooo, no proszę Było przykro, czy odetchnęłaś z ulgą?Hej dziewczyny, melduje nowość- moja malutka jest już całkowicie odstawiona od piersi
Ja jeszcze karmieni zamierzam na pewno do półtorej roku. Wiadomo, w ciągu dnia jak będę w pracy to nie będzie piła, ani nie będę odciągała, ale gdy będę w domu i w nocy na pewno będę karmić lubimy to, to jest nasz czas, nasza bliskość