reklama
Nic a nic nie mamy@Mono88 a liszaje są chyba od polizania przez zwierzaka, ale nie mam pewnoscija miewałam za dzieciaka jak mnie kot liznął w twarz, schodziło dopiero po maści sterydowej.
A Ty lub tata malucha mieliście lub macie jakies alergie pokarmowe, czy wziewne? To też ważna informacja. Dziecko podobno ma 50% szans na odziedziczenie rodzaju alergii po rodzicu.

Niedługo mama
Fanka BB :)
O super , na pewno smakują dobrze@Niedługo mama babeczki z etapu 1 zrobiłam...pachną identycznie jak placuszki bananowe...są mięciutkie...a jak będzie z konsumpcją przez córcię to dam znać później
Niby 7 dni wcześniej powinno się odstawić leki przeciwhistaminowe ale przeczytałam to już po fakcie![]()

Ja chyba jutro zrobię ale teraz aż zaczęłam się cykać bo od paru dni nie drapie nóg

My też nic nie mamy żadnych alergii.Nic a nic nie mamy![]()
Moje dziecię tez juz całkowicie odstawione i w weekend wjechaly pierwsze drinkiHej dziewczyny, melduje nowość- moja malutka jest już całkowicie odstawiona od piersi
Pierwsze winko z koleżanką wypite![]()

Mary2094
My od jutra zaczynamy odstawienie, z racji ze idę 2 dni po 12h pod rząd to wieczorami jak wrócę jeszcze raz nakarmię, a od środy już kończymy całkiem. I tak w nocy już tylko 2 razy karmie, więc dość stopniowo odstawiam. Ale w tym tygodniu już mam nadzieje ze zakończymy ten etap. Jeszcze zrobimy próbę z mlekiem krowim.Hej dziewczyny, melduje nowość- moja malutka jest już całkowicie odstawiona od piersi
ZazdroszczęHej dziewczyny, melduje nowość- moja malutka jest już całkowicie odstawiona od piersi
Lipaaa
Wcale nie było tak trudno jeśli chodzi o małą. Ja już na drugi dzień zastanawiałam się czy aby na pewno dobrze robięMy od jutra zaczynamy odstawienie, z racji ze idę 2 dni po 12h pod rząd to wieczorami jak wrócę jeszcze raz nakarmię, a od środy już kończymy całkiem. I tak w nocy już tylko 2 razy karmie, więc dość stopniowo odstawiam. Ale w tym tygodniu już mam nadzieje ze zakończymy ten etap. Jeszcze zrobimy próbę z mlekiem krowim.

Lipaaa
A Ty Karmisz? Chcesz odstawić?Zazdroszczę![]()
Canis lupus
Gratuluję przejścia do nowego etapuHej dziewczyny, melduje nowość- moja malutka jest już całkowicie odstawiona od piersi

reklama
Patii26
Ooo, no proszęHej dziewczyny, melduje nowość- moja malutka jest już całkowicie odstawiona od piersi

Ja jeszcze karmieni zamierzam na pewno do półtorej roku. Wiadomo, w ciągu dnia jak będę w pracy to nie będzie piła, ani nie będę odciągała, ale gdy będę w domu i w nocy na pewno będę karmić