Canis lupus
Fanka BB :)
No nie mogę ile włosów . WspaniałyCudownie dziewczynytorcik piękny i jak tematycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie mogę ile włosów . WspaniałyCudownie dziewczynytorcik piękny i jak tematycznie
Maja jest przeurocza i te ząbki, cztery tak jak mój . CudownaA tu kilka zdjęć dzisiaj...
Piękny bał mieliście.A tu kilka zdjęć dzisiaj...
Sto lat dla małej spryciary, na pewno zawojuje światA tu kilka zdjęć dzisiaj...
Milenko, no i w końcu widać jaka z Ciebie szczuplutka, filigranowa laseczka zazdro pozytywneCudownie dziewczynytorcik piękny i jak tematycznie
Hahaha no tak u Lipy nie ma lipy!Dobrze , że już wiesz jak postępować...mam nadzieję , że ulga przyjdzie szybko.
Zdradź proszę nazwy syropów jeśli oczywiście możesz.
A nie mówiła nic o testach kiedy robić aby było wiadomo co i jak dokładnie?
Muszę też się umówić do alergologa żeby wiedzieć jak teraz postępować bo już głupieję z tym wszystkim
No @Lipaaa powiem Ci , że pojechałaś na grubo z girlandą....nie ma lipy jak to mówiąCo tam ta moja biedna malutka
Super zdjęcia i super modelki....Maja cudooowna..i ten torcik z pszczółką Mają...super
Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego dla Was
DziękujęCudownie dziewczynytorcik piękny i jak tematycznie
Dziękuję, tak - Niezmiennie cztery...Maja jest przeurocza i te ząbki, cztery tak jak mój . Cudowna
Dzisiaj na spokojnie, w gronie domowników. Oficjalnie 'balujemy' w piątekPiękny bał mieliście.
Wszystkiego co najlepsze Dziewczyny
DziękujęSto lat dla małej spryciary, na pewno zawojuje świat
No i jeeeest przystojniaczek!!!!!Cudownie dziewczynytorcik piękny i jak tematycznie
My podobnie dzisiaj świętowanie w domu a w sobotę w szerszym gronie w lokaluNo i jeeeest przystojniaczek!!!!!
Myślę, że będzie niestety lamal serca dziewczynom
❤sto lat❤
Jak Wy to robicie z tymi włosami???
Zazdroooo
A tam nic nie straciłaś taki suchy wiór (znaczy ja ) I mój syn ale jego już widziałaśNo i nie załapałam się na "drugi" rzut fotek
Dobrze , że chociaż z pierwszego rzutu miałam okazję pooglądać foteczki
A tu kilka zdjęć dzisiaj...
A tam nic nie straciłaś taki suchy wiór (znaczy ja ) I mój syn ale jego już widziałaś