reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dobrze , że już wiesz jak postępować...mam nadzieję , że ulga przyjdzie szybko.
Zdradź proszę nazwy syropów jeśli oczywiście możesz.
A nie mówiła nic o testach kiedy robić aby było wiadomo co i jak dokładnie?
Muszę też się umówić do alergologa żeby wiedzieć jak teraz postępować bo już głupieję z tym wszystkim:oops:

No @Lipaaa powiem Ci , że pojechałaś na grubo z girlandą....nie ma lipy jak to mówią:)Co tam ta moja biedna malutka🤣
Super zdjęcia i super modelki....Maja cudooowna..i ten torcik z pszczółką Mają...super🥰
Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego dla Was😘
Hahaha no tak u Lipy nie ma lipy! 😅

Dzięki!

Balonow mamy bardzo dużo, pokazałam Wam tylko kawałek 🙈 jeszcze nie wszystko dopięte 🤭
Cudownie dziewczyny🤩torcik piękny i jak tematycznie 😁
Dziękuję 🤩
Maja jest przeurocza i te ząbki, cztery tak jak mój 😁. Cudowna
Dziękuję, tak - Niezmiennie cztery...
Btw, wiecie może ile u @karoo-kp ? 😁
Piękny bał mieliście.🤩
Wszystkiego co najlepsze Dziewczyny 🥰
Dzisiaj na spokojnie, w gronie domowników. Oficjalnie 'balujemy' w piątek 🤪
Sto lat dla małej spryciary, na pewno zawojuje świat ❤️❤️
Dziękuję 🌸🌸🌸

No i jeeeest przystojniaczek!!!!!

Myślę, że będzie niestety lamal serca dziewczynom 🥰

❤sto lat❤

Jak Wy to robicie z tymi włosami???
Zazdroooo
My podobnie dzisiaj świętowanie w domu a w sobotę w szerszym gronie w lokalu😉
Ja to chyba będę zazdrosnaa o każdą jego pannę 😅
A czupryna sama nie wiem skąd mu się taka bujna wzięła 😉A jeszcze parę miesięcy temu mieliśmy taki problem z tą alergia na skórze głowy A teraz ani śladu na głowie i piękny bujny włos.

reklama
A tu kilka zdjęć dzisiaj...

Aaaalee cudne fotki!
Wszystkiego najlepszego dla naszej malej forumowej przodowniczki i duze gratulacje dla ciebie 🎂👏

A tam nic nie straciłaś taki suchy wiór (znaczy ja ) I mój syn ale jego już widziałaś 😉

Ja tez jak zwykle sie nie załapałam 🙈

Wszystkiej pomyślności dla twojego synka! 🎂
A dla ciebie gratulacje oraz niezmiennie trzymam kciuki za rodzeństwo w postaci naturalsa 😉

Do góry