DziękujemyJulio pięknooka, zdrówka I szczęścia dla Ciebie i Mamusi
reklama
DziękujemyAle pięknie wystrojony dom No a Julcia cudowna i śliczniutka Wszystkiego najlepszego dla córci, niech rośnie zdrowo
DziękujemySto lat dla pięknej solenizantki
STO LAT DLA MAŁEJ KSIĘŻNICZKI!Roczek za nami
To mój zupełnie na odwrót. Tuli wszystkie pluszaki i daje buziaki już od dawna. Ale on w ogóle taki przutulaśny bo mnie też często przytula i całuje. Ostatnio pocałował nawet dziewczynkę w książeczce W żłobku to chyba będą dzieci przed nim uciekać bo on jak Emilka z AnimkówMój syn dostał lalę od babci taką kupioną jeszcze w latach 80 tychi ma do niej jakiś taki respekt nawet jej nie gryzie ma też kilka pluszaków ale żadnego nie darzy szczególnym uczuciem pomimo tego że jednego pluszaka ma od swoich pierwszych dni w łóżeczku.
DziękujęSTO LAT DLA MAŁEJ KSIĘŻNICZKI!
ilmenau
Fanka BB :)
U nas dwie lalki meetoo dostała Nastka, basen z kulkami, namiot taki materiałowy, fotel do siedzenia, przepiękny łapacz snów do pokoju oraz pieniądze.
Basen zrobi furorę, gwarantuje
My mamy po starszej córce i czesto jest wojna o niego, bo oboje chcą sie bawić tylko każdy inaczej
Roczek za nami
Śliczności!!! Spodniczka cudna a Julcia wygląda jak księżniczka!
Wszelkiej pomyślności i niech Ci corcia zdrowo rośnie!
No i oczywiście gratulacje dla ciebie, mamusiu
Canis lupus
Wszystkiego najlepszego dla Julci. Jest przeurocza, niech świat stoi przed nią otworemRoczek za nami
Lipaaa
Sto lat!!!! ❤❤Roczek za nami
Moja mała tak samo, całuje zwierzątka w książeczkach, pluszaki no i nas oczywiścieTo mój zupełnie na odwrót. Tuli wszystkie pluszaki i daje buziaki już od dawna. Ale on w ogóle taki przutulaśny bo mnie też często przytula i całuje. Ostatnio pocałował nawet dziewczynkę w książeczce W żłobku to chyba będą dzieci przed nim uciekać bo on jak Emilka z Animków
reklama
DziękujęBasen zrobi furorę, gwarantuje
My mamy po starszej córce i czesto jest wojna o niego, bo oboje chcą sie bawić tylko każdy inaczej
Śliczności!!! Spodniczka cudna a Julcia wygląda jak księżniczka!
Wszelkiej pomyślności i niech Ci corcia zdrowo rośnie!
No i oczywiście gratulacje dla ciebie, mamusiu