Extra , że kefir się przyjął...będzie można powolutku spróbować wprowadzać też inne rzeczy.
A jak podajesz Melanii taki kefir?Piję z kubeczka czy jest tak gęsty , że łyżeczką?
A co się dzieje po jogurcie?Plamy czy sprawy brzuszkowe?
Brawo brawo dla Melci
odnośnie nocnika. Jakie to jest niesamowite , że takie małe istotki chłoną od nas wszystko i niby nam się wydaję , że one nie czają bazy a tu nagle siup i przychodzi taki dzień , że my rodzice pękamy z dumy
Moja tak nas zaskoczyła z schodzeniem z narożnika, chyba 3 dni jej pokazywaliśmy a ona dalej tą głową w dół aż tu przed wczoraj poczworakowała do załamania narożnika,odwróciła się i pięknie zsunęła tyłem...i to jest jedyne miejsce w którym schodzi
Ja podaję codziennie fenistil.
I z nim to jest tak , że tutaj chyba nie ma znaczenia , że będzie podawany tak jak probiotyk dłużej bo nie zrobi nam , że odczuli na zaś tak jak w przypadku probiotyku który zasiedli brzuszek dobrymi bakteriami na dłużej tylko on ma działać w danym momencie, przynajmniej tak mi się wydaję , że jest z wszystkimi antyalergicznymi lekami oprócz szczepionek.
Mam nadzieję, że napisałam to w miarę logicznie
Ja bym podawała na Twoim miejscu kiedy widzę , że jest jakaś wysypka czy coś , zawsze złagodzi uczucie swędzenia i dyskomfortu.