reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
My nie mieliśmy chrzcin, więc może stąd takie prezenty.
Byly tylko 2 babcie, Dziadek, wujek, i wujek z narzeczoną ( poznałyśmy się dopiero na Melanii roczku :) )
Melania dostała: wisiorek z grawerem, że od babci, rowerek biegowy ( zamówiłam, bo na naszym placu zabaw 2 maluchu taki mają i śmigają aż miło, póki co Melania się boi) , namiot domek ogrodowy, jeszcze nie rozpakowany, czeka na sezon działkowy) I sporą kopertę ( no, ale nie mieliśmy chrzcin )
A od nas swój pokój 😉

U nas dwie lalki meetoo dostała Nastka, basen z kulkami, namiot taki materiałowy, fotel do siedzenia, przepiękny łapacz snów do pokoju oraz pieniądze. 😊

Byly tylko 2 babcie, Dziadek, wujek, i wujek z narzeczoną ( poznałyśmy się dopiero na Melanii roczku :) )
Melania dostała: wisiorek z grawerem, że od babci, rowerek biegowy ( zamówiłam, bo na naszym placu zabaw 2 maluchu taki mają i śmigają aż miło, póki co Melania się boi) , namiot domek ogrodowy, jeszcze nie rozpakowany, czeka na sezon działkowy) I sporą kopertę ( no, ale nie mieliśmy chrzcin )
A od nas swój pokój 😉
Śliczny ma pokoik, taki przytulny 😍

U nas dwie lalki meetoo dostała Nastka, basen z kulkami, namiot taki materiałowy, fotel do siedzenia, przepiękny łapacz snów do pokoju oraz pieniądze. 😊
Fajne te Wasze prezenty 🙂
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?

Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.

( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec 😁 )

Wasze podchodzą empatycznie do lalek?

A od nas swój pokój 😉
Śliczny pokoik i prezenciki🤩

Fajne te Wasze prezenty 🙂
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?

Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.

( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec 😁 )

Wasze podchodzą empatycznie do lalek?

Anastazja bardzo jest empatyczna - w plastikowej lali pogryzła nogi i ręce 😂😂
Ale te pluszowe lale za to tuli

Wow...jak ładnie domek przystrojony:)
I jakie miała cudne ubranko a jak pięknie wózek prowadzi...cudowności🥰
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...zdrówka, radości i samych przyjemności😍

Moja ma taką poduszko misia którego tuli, kładzie spać itd..
Lalkę jak na razie ma jedną taką szmacianą ale za nią niestety nie przepada...:oops:
Bobasa jeszcze nie posiadamy i aż dziwne w tym milionie zabawek , że nie mamy...

Anastazja gryzie lalki a moja zaczyna ludzi....i aż zaczynam się tego bać...gryzie moją mamę i moją chrześnicę jak jej coś nie spasuje....muszę poczytać co w takiej sytuacji robić, jak reagować żeby nie stała się prawdziwym wampirem....:oops:

Może testuje ząbki. Ja odkryłam że chyba Nastka ząbkuje w okolicach 4 bo ma bardzo wrażliwe górne dziąsła że aż krzyczy, stąd może też i gorączka, bo żadnych innych objawów nie przejawia. Ja za to gardło mam tak bolesne że masakra. Jutro w pracy będę musiała jakoś wytrzymac.

reklama
Do góry