reklama
No rzeczywiście rowerek extra. Też muszę taki zakupić, tylko już mi miejsca brakujeŚwietne te prezenty dostała Melania.
Wisiorek piękny, będzie miała fajną pamiątkę...rowerek boski...też mam w podobnym stylu w obserwowanych na allegro ale czeka na inna okazję i pokój super...
Mary2094
Fanka BB :)
My nie mieliśmy chrzcin, więc może stąd takie prezenty.
Byly tylko 2 babcie, Dziadek, wujek, i wujek z narzeczoną ( poznałyśmy się dopiero na Melanii roczku )
Melania dostała: wisiorek z grawerem, że od babci, rowerek biegowy ( zamówiłam, bo na naszym placu zabaw 2 maluchu taki mają i śmigają aż miło, póki co Melania się boi) , namiot domek ogrodowy, jeszcze nie rozpakowany, czeka na sezon działkowy) I sporą kopertę ( no, ale nie mieliśmy chrzcin )
A od nas swój pokój
U nas dwie lalki meetoo dostała Nastka, basen z kulkami, namiot taki materiałowy, fotel do siedzenia, przepiękny łapacz snów do pokoju oraz pieniądze.
Patii26
Śliczny ma pokoik, taki przytulnyMy nie mieliśmy chrzcin, więc może stąd takie prezenty.
Byly tylko 2 babcie, Dziadek, wujek, i wujek z narzeczoną ( poznałyśmy się dopiero na Melanii roczku )
Melania dostała: wisiorek z grawerem, że od babci, rowerek biegowy ( zamówiłam, bo na naszym placu zabaw 2 maluchu taki mają i śmigają aż miło, póki co Melania się boi) , namiot domek ogrodowy, jeszcze nie rozpakowany, czeka na sezon działkowy) I sporą kopertę ( no, ale nie mieliśmy chrzcin )
A od nas swój pokój
MamM
Fajne te Wasze prezentyU nas dwie lalki meetoo dostała Nastka, basen z kulkami, namiot taki materiałowy, fotel do siedzenia, przepiękny łapacz snów do pokoju oraz pieniądze.
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?
Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.
( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec )
Wasze podchodzą empatycznie do lalek?
Niedługo mama
Śliczny pokoik i prezencikiMy nie mieliśmy chrzcin, więc może stąd takie prezenty.
A od nas swój pokój
Mary2094
Fajne te Wasze prezenty
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?
Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.
( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec )
Wasze podchodzą empatycznie do lalek?
Anastazja bardzo jest empatyczna - w plastikowej lali pogryzła nogi i ręce
Ale te pluszowe lale za to tuli
Mary2094
Wow...jak ładnie domek przystrojony
I jakie miała cudne ubranko a jak pięknie wózek prowadzi...cudowności
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...zdrówka, radości i samych przyjemności
Moja ma taką poduszko misia którego tuli, kładzie spać itd..
Lalkę jak na razie ma jedną taką szmacianą ale za nią niestety nie przepada...
Bobasa jeszcze nie posiadamy i aż dziwne w tym milionie zabawek , że nie mamy...
Anastazja gryzie lalki a moja zaczyna ludzi....i aż zaczynam się tego bać...gryzie moją mamę i moją chrześnicę jak jej coś nie spasuje....muszę poczytać co w takiej sytuacji robić, jak reagować żeby nie stała się prawdziwym wampirem....
Może testuje ząbki. Ja odkryłam że chyba Nastka ząbkuje w okolicach 4 bo ma bardzo wrażliwe górne dziąsła że aż krzyczy, stąd może też i gorączka, bo żadnych innych objawów nie przejawia. Ja za to gardło mam tak bolesne że masakra. Jutro w pracy będę musiała jakoś wytrzymac.
reklama
Mary2094
O ja Cię jaka urocza dziewczynka ❤❤Roczek za nami