reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A nocka to była masakra...pobudka co 2 minuty,zwymiotowała 3 razy jakimś dziwnym śluzem jakby spływającym katarem.
Później około 2 w nocy zasnęła na ciut dłużej ale kręciła się i popłakiwała non stop..od 6 spała u tatusia na rękach na fotelu.
Ale od rana temp maks 37,5 i humor nawet nawet jej dopisuje więc nie jest źle.
Jutro idę do lekarza bo do tej w przychodni na nfz nie chciałam a u innym terminów nie było więc idę prywatnie aby osłuchać ją bo ten kaszel ma taki od wczorajszego wieczora dość mocny.
Ale inhalować się daję więc chyba zaczyna czaić bazę , że jej to pomaga.
Ale ktoś na imprezie sprzedał nam 'wirusa' bo ja też jestem chora, ojciec mój,matka chrzestna, brat i coraz więcej tych osób się robi niestety....😔
Ojej, biedna Igunia 😞 dużo zdrówka dla niej ❤️

reklama
Ona to serio jest petarda ❤
Anastazja to zaczęła się od dzisiaj trochę puszczać i robi dwa kroczki do kogoś blisko. Czekamy aż się rozkręci 😃
Tak, Majka to naprawdę ogień, przywódczyni naszych dzieciaczków ❤️
A Nelka od wczoraj popinadala z pchaczem po całym mieszkaniu 🙈 Oczywiście musimy razem z nią iść by trzymać pchacz, bo na panelach za szybko jedzie i mała nie nadąża. Ale pięknie sobie już radzi 🙂 jak się ją od pachę trzyma to też ładnie idzie 😀

Tak, Majka to naprawdę ogień, przywódczyni naszych dzieciaczków ❤️
A Nelka od wczoraj popinadala z pchaczem po całym mieszkaniu 🙈 Oczywiście musimy razem z nią iść by trzymać pchacz, bo na panelach za szybko jedzie i mała nie nadąża. Ale pięknie sobie już radzi 🙂 jak się ją od pachę trzyma to też ładnie idzie 😀
Ja wolę jak Nastka coś pcha, najlepiej właśnie krzesełko z Ikei, bo tak ona z tym pchaczem pędzi, on jej ucieka, ona przybiera dziwną pozycję, i dosłownie ona pędzi z tym wszędzie. Podejrzewam ze jak zacznie chodzić to wszędzie będzie latać biegiem.

Ja swojemu tak co 2 dni myję ale ma dość sporo włosów i bez przerwy jakieś poklejone bo a to maźnie kaszką a to czymś z obiadu więc nieraz zdarza się, że myję codziennie🙂

Ja myslalam, ze Bartuś ma w maire bujną czuprynę jak na swój wiek ale widocznie nie 😂 wiec przynajmniej nie czeka nas szybka wizyta u fryzjera 😂

A my dziś rok.
Dokładnie o 12.42.
Az nie mogę uwierzyć że to tak szybko minęło ❤
Zdjęcie nr 1 - ponad 2h po narodzinach
Zdjęcie nr 2 - dziś rano 😊

Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin dla Nastki 🎂🥳❤️
No i dla ciebie mamusiu, bo rok temu odwalilas kawał dobrej roboty 😁🍾

A teraz sobie tak myślę, że nikt nie złożył chyba życzeń urodzinowych Melanii albo ja coś pominęłam...
Spóźnione ale prosto z serca....
Wszystkiego Najlepszego dla Melanii❤️
Dużo,dużo zdrówka....🎂
🍰🍭

Ooo, to ja jestem taka gapa, ze tez zapomnialam 🙄
Melaniu, wszystkiego najlepszego z okazji twoich urodzinek, rośnij zdrowa! 🎂❤️🥳
No i tradycyjnie, gratulacje dla mamy @MamM 👏

A nocka to była masakra...pobudka co 2 minuty,zwymiotowała 3 razy jakimś dziwnym śluzem jakby spływającym katarem.
Później około 2 w nocy zasnęła na ciut dłużej ale kręciła się i popłakiwała non stop..od 6 spała u tatusia na rękach na fotelu.
Ale od rana temp maks 37,5 i humor nawet nawet jej dopisuje więc nie jest źle.
Jutro idę do lekarza bo do tej w przychodni na nfz nie chciałam a u innym terminów nie było więc idę prywatnie aby osłuchać ją bo ten kaszel ma taki od wczorajszego wieczora dość mocny.
Ale inhalować się daję więc chyba zaczyna czaić bazę , że jej to pomaga.
Ale ktoś na imprezie sprzedał nam 'wirusa' bo ja też jestem chora, ojciec mój,matka chrzestna, brat i coraz więcej tych osób się robi niestety....😔

Ojoj, zdrówka dla was 😘

Ja wolę jak Nastka coś pcha, najlepiej właśnie krzesełko z Ikei, bo tak ona z tym pchaczem pędzi, on jej ucieka, ona przybiera dziwną pozycję, i dosłownie ona pędzi z tym wszędzie. Podejrzewam ze jak zacznie chodzić to wszędzie będzie latać biegiem.
No u nas wszędzie w pokojach panele a w przedpokoju, kuchni i łazience kafle więc ona wszystko co będzie pchać to niestety ślizga się i za szybko to pędzi. Dlatego musimy przy niej być i ją asekurować.

No u nas wszędzie w pokojach panele a w przedpokoju, kuchni i łazience kafle więc ona wszystko co będzie pchać to niestety ślizga się i za szybko to pędzi. Dlatego musimy przy niej być i ją asekurować.
Ja żałuję że nie posłuchałam męża jak on chciał kupić pchacz z Lidla bo miał blokowanie kół.. miał chłop rację.

reklama
Dziewczyny dziewczynek, które lubią proste naturalne ubranka.
W Pepco są takie muślinowe bodziaki za 20zł.
Lubię taki wiejsko-sielski styl w ubiorze dzieci.
Bodziak jest fajny, prany i noszony już.
Aż jestem zaskoczona muślinem w Pepco.

Załączniki

• 20220303_105402.jpg
    20220303_105402.jpg
    670,1 KB · Wyświetleń: 89
Do góry