reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Melania i Nastka zdrówka i duże rośnijcie, bo piękne już jesteście ❤❤❤
Pozdrowienia od kawalera

Załączniki

• 20220228_083514.jpg
    20220228_083514.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 82
A my dziś rok.
Dokładnie o 12.42.
Az nie mogę uwierzyć że to tak szybko minęło ❤
Zdjęcie nr 1 - ponad 2h po narodzinach
Zdjęcie nr 2 - dziś rano 😊
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Nastki ❤️
I wyobraźcie sobie, że rok temu dzieliłyśmy się tutaj informacjami o porodach, niektóre jeszcze z brzuszkiem były a teraz już nasze dzieciaczki kończą rok 🤩

reklama
U nas ta metoda też się sprawdza 🙂 jak wcześniej kupywałam wszystkie gadżety tak teraz stawiam na stare domowe sposoby 🙂I w.domu więcej miejsca 😅
A to ja robię jeszcze całkowicie inaczej 😅 Ja Nelke kąpię jeszcze w wanience na stelażu, bo spokojnie w niej się mieści bo jest duża. Więc ona siedzi i się bawi i ja ją tak myje. Później przekładam ją na plecki i trzymam tak jak noworodka i moczę jej włosy, sadzam ją, myje włosy szamponem na siedząco, a jak chce spłukać to z powrotem kładę ją na plecy i jedną ręką spłukuje szampon dokładnie, a że ona lubi dawać głowę do tyłu to ma całe włosy pod wodą a ja tylko szybko ręką macham by dobrze spłukać 😁 także u nas noł problem 😁 Ale wiem, że kiedyś się to skończy 😂

Do góry