Mary2094
Fanka BB :)
Moje słodkie lenistwo mnie przygniotło. No wszystkie znaki na niebie i ziemi mi mówią- nie sprzątaj
A miało być tak :
A miało być tak :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak uważam a gorzej jak nie będzie chciało później po sobie sprzątaćU mnie najbardziej bałagani dziecko, wszystko wywala i wysypuje
...I nie sprząta po sobie
Za dużo czego?Hehe u znajomej miesiąc starsza i też zębów nie ma ale podobno tam starszy u nich też na roczek miał pierwszego więc nie pozostaje nic innego chyba jak czekać
A co masz za dużo spokoju , że marzysz aby zaczęło się coś dziać?
Ale że na golasa?Oł. Oby jednak się te ząbki posypały czym prędzej, byś nie musiała dentysty odwiedzać.
Jak coś mogę przyjść, rozpalić ognisko i zatańczyć może się uda.
To co, sabat robimy?Dołączę do tych tańców chętnie i jeszcze ognisko
Aj przydałoby się zrobić coś szalonego.
Ale ja mam pełen pakiet ząbkowania, tylko te cholerne zęby nie przebijają sięMy od wczoraj mamy 7. Drugiej dwójki jeszcze nie widzę, pewnie kwestia kilku dni.
Jeszcze @karoo-kp będzie tęsknić za tym jak nie było ząbkowania
Powiedziałabym chyba, że moje dziecko już doktorat pisze i nie ma czasu na sen co za babiszon...Jeszcze muszę oddzwonić do szwagierki i znowu usłyszę: no mój to przesypiał całe noce, no nie wiem mój to nie jadł w nocy, zawsze zasypiał o 19, a zęby no po prostu wyszły. A co on ma takie krótkie drzemki? Mój to po 3 godziny spał. O płacze, a co się stało, mój to prawie nie płakał. Oddajesz do żłobka? No ja bym w życiu nie oddała. (Siedzi już 4 rok z dzieckiem). KPI? Każdy może karmić, wystarczy chcieć. Mój na spacerach zawsze smacznie spał i samochodzie też.
I po takiej rozmowie mam ochotę ją udusić.
Ooo, zapomniałam o tym, a to piękne jestAlbo jak Vanss radziła:
Zapytać:
- Byłaś na basenie ?
Jak ja na golasa wyskoczę to mnie okoliczne ptaki zadziobią jak zobaczą ten obwisły cycZa dużo czego?
Moją czterolatkę zaraz obwieszę na jakiejś gałęzi
Ale że na golasa?
To co, sabat robimy?
Ale ja mam pełen pakiet ząbkowania, tylko te cholerne zęby nie przebijają się
Powiedziałabym chyba, że moje dziecko już doktorat pisze i nie ma czasu na sen co za babiszon...
Ooo, zapomniałam o tym, a to piękne jest
Choć nie zesraj się też zajebiste
Że ja też tego nigdy wcześniej nie słyszałam...może gdybym powtarzała w kółko to to w końcu zacząłby się robić ten porządek tak jak bałagan sam z siebie
Dobrze , że nie widzicie jakie moja córcia w tym momencie robi porządki w spiżarce...właśnie wypieprzyła cały worek przygotowanych papierów i kartek do wyrzucenia....
Słyszę tylko dźwięki zachwytów...widzę wylatujące kartki i pudełka na podłogę w kuchni a ja sibie tutaj spokojnie do Was piszę
Hehe ten filmik to trochę taka ja...jak tylko zaśnie to szybko na górę posprzątać to co rano porozrzucała...później na dól pozmywać wszystko..poukładać zabawki na nowo jak wstanie itp..no jedynie nie odkurzam na dole bo by się obudziła
O kurde nie pomyślałamJak ja na golasa wyskoczę to mnie okoliczne ptaki zadziobią jak zobaczą ten obwisły cyc
Jeżeli zgrzytanie jest w nocy to mogą być owsiki nawet ale pewnie po prostu mała ma taki odruch, może podoba jej się jak te ząbki zgrzytająNo, kalendarze zrobiłam więc powracam bo ostatnio każdą wolną chwilę poświęcałam im
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasze maluchy zgrzytają zębami?
Bo moja ma takie okresy...raz zgrzyta jak najęta a mnie ciarki w kółko przechodzą a później nastaje cisza i potrafi ze dwa tyg nic nie zgrzytnąć
I nie wiem od czego to zależy a nie mogę znaleźć żadnego powodu...
Ale ona śliczniutka ❤ współczuję bardzo pobudek, mam nadzieje że to tylko etap i szybko u was minie. Bo nie dziwie Ci się tak paskudnego samopoczucia przy takich pobudkach. Mocno przytulam ❤Hej po długiej przerwie
Trochę mnie tu nie było, ale Lili daje czadu, żywioł totalny
No i niestety nocki są tragiczne... Potrafi się z 8 razy obudzić, wstaje wyspana 5 lub 7 , o drzemkach w ciągu dnia zapomina.. jestem zombie . Z nowych umj to doskonali raczkowanie, wstaje i próbuje się puszczać, albo robić parę kroków w bok. Słownik też nam się poszerzył xd. Spóźnione życzenia, szczęśliwego i przede wszystkim zdrowego roku dla was wszystkich:*
Wstawiam na chwilkę koleżankę
O kurde nie pomyślałam
Mój też nieciekawy
Padam ze śmiechu z Ciebie Mary