reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ojjj mi też brakuje szaleństwa....ostatnio trochę codzienna rutyna mnie męczy więc przydałoby się dać trochę jazzu 😆
Mam podobnie. Rozmawiałam z mężem na ten temat i akurat bardzo mnie rozumie, czekam aż zakończę drogę mleczną i mąż będzie mógł uśpić młodą a wtedy mama pójdzie w tany 😃

Uuuu, co to masz za okulary? Bardzo mi się podobają 😁 też noszę, co prawda w zeszłym tygodniu kupiłam w vision express nowe ale nie wiem czy jestem zadowolona.
A to 2 lata temu zakupione u naszego lokalnego optyka - firmy Solano.
Juz kolejne mam okulary z tej firmy i kolejne się dla mnie spisują świetnie 😊
Edit : Do okularów dołączone jeszcze były nakładki przeciwsłoneczne na magnes. Zależało mi na tym, bo jeżdżę autem i nic mnie tak nie denerwuje jak słońce świeci prosto w oczy.

Hej po długiej przerwie :)
Trochę mnie tu nie było, ale Lili daje czadu, żywioł totalny :D
No i niestety nocki są tragiczne... Potrafi się z 8 razy obudzić, wstaje wyspana 5 lub 7 , o drzemkach w ciągu dnia zapomina.. jestem zombie :(. Z nowych umj to doskonali raczkowanie, wstaje i próbuje się puszczać, albo robić parę kroków w bok. Słownik też nam się poszerzył xd. Spóźnione życzenia, szczęśliwego i przede wszystkim zdrowego roku dla was wszystkich:*
Wstawiam na chwilkę koleżankę
:)
Dużo wytrwałości Ci życzę, będą lepsze noce! 🤗 A Lili przesłodka 🥰 I komplecik ma przepiękny 😍 Można wiedzieć gdzie kupiłaś?

A to 2 lata temu zakupione u naszego lokalnego optyka - firmy Solano.
Juz kolejne mam okulary z tej firmy i kolejne się dla mnie spisują świetnie 😊
Edit : Do okularów dołączone jeszcze były nakładki przeciwsłoneczne na magnes. Zależało mi na tym, bo jeżdżę autem i nic mnie tak nie denerwuje jak słońce świeci prosto w oczy.
Znam temat słońca i znam solano, chociaż nigdy mi sie okulary z tej firmy nie podobały, to Twoje są wyjątkowo zgrabne i w moim guscie 😊 Przy okazji wymiany okularów kupiłam rowniez przeciwsloneczne z wadą, bo sa w visionie za pol ceny. I mozna tam tez wykupic ubezpieczenie za 10% wartosci okularow, dzieki czemu po roku mozesz wybrac nowe okulary i zaplacic 20% ich ceny.

reklama
To chyba ja jedyna na drzemkach córki nie mogę nic zrobić, bo gdy tylko wyjdę z pokoju to 10-15 minut i się budzi 😂
Nie tylko Ty nic nie robisz na drzemkach swojego dziecka 😁 Ja też nic nie robię, z tą różnicą, że mój się nie budzi tylko ja po prostu jestem tak wypompowana z sił że nic mi się nie chce😂A jak już w miarę odpocznę to drzemka się kończy 🤷‍♀️

Do góry