reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dobrze, że te normy takie szerokie.
Moja wszystko robi w dedlajnach.
Nie mam co wypatrywać tych zębów.
Mój ma dwa na dole. Długo szły, generalnie od 3 miesiąca się strasznie ślinił, dziąsła rozpulchnione, cała butla paracetamolu wypita, a zęby wyszły dopiero w 7 czy 8 miesiącu. A teraz znowu cisza. Bądź mądra i pisz wiersze.

reklama
Moja też tak za mną krok w krok. No i nocki takie jak Mary ma, Jak Melania idzie na drzemkę to leżę z nią i tyle, czasem nawet przysnę, czego wcześniej nie robiłam nigdy.
Mamy tylko 2 zęby.
Dziś Melania pierwszy raz wstała, długo próbowała, a dziś się w końcu udało.
Za tydzień kończymy 10 miesięcy więc rzutem na taśmę, wstawanie w normie jej poszło 😂

A jak myślicie? Czy te święta to będzie czas relaksu i odpoczynku?
Czy raczej zmęczone będziemy bardziej niż w czasie bezświątecznym? ☺
Gratulacje dla małej🙂 a co do świąt to ja mam zamiar odpocząć w święta będziemy z babcią prababcia i ciocia więc ja palcem przy małej nie rusze 🤣

O to równouprawnienie macie.
U nas tata mleczka w klacie nie ma. Budzę się tylko ja. Zresztą tata nic nie słyszy, bo sobie smacznie śpi w innym pokoju z psem pod kołdrą.
Zaznaczam, że oboje uznaliśmy, że nam tak lepiej.
Oj mamy, bo inaczej bym zwariowała albo udusila go poduszką😅 zdarza się że nawet ja małej nie słyszę i wtedy mąż wstaje, albo jak usłyszę to budzę męża jak ja nie mam sił. Na szczęście ja w nocy już nie karmie zresztą mi i tak na mm od początku.

Gratulacje dla małej🙂 a co do świąt to ja mam zamiar odpocząć w święta będziemy z babcią prababcia i ciocia więc ja palcem przy małej nie rusze 🤣

Bardzo dobra postawa 👍 Ja sobie i wam życzę aby zawsze ktoś brał nasze dzieci pod opiekę, byśmy mogły sobie odpocząć 😊 Ja w święta też mam taki plan aby tylko odpoczywać, niech się babcie opiekują wnuczką, oby dwie widzą ją tylko raz w tygodniu.

Trójki wychodzą później,to normalne. Czasami nawet piątki są wcześniej.

Ja dzisiaj jestem pokonana płytkami. Wydałam 2x ponad budżet, albo i więcej. Jeszcze jedne płytki mi się spodobały takie błyszczące i okazały się o 2 dychy droższe od tych matowych. W sklepie jakoś mi to umknęło i w sumie dupa. Nawet bym mogła zmienić ale naprawdę tamte bardziej mi się podobają i teraz nie ma opcji... Kafelki we wzor deski na podłogę już miałam kupione, i teraz oddaję, bo kupiłam inne, jaśniejsze i ładniejsze, za to zamiast 4 dych to za 90 za metr 🙈🙈

A tak się pożaliłam 🤣 bo w sumie przecież raczej tej łazienki nie będę kolejny raz robić ..

Pokaż co wybrałaś 😁

Ostatnio właśnie z ciekawości poszukałam o tym informacji które będą wychodziły kolejne. Zostawię grafikę tutaj

Dodam jeszcze, ze jak zęby wyjdą ciut pizniej niz na grafice to tez jest ok 😂 moja starsza na roczek miala 2 zęby, 4 miala jak miała 14 miesięcy. Ma 32 miesiace i piątek na razie nie widać, ale wiem ze u niej zęby późno idą. Za to Bartuś szykuje sie na dwójki gorne, juz mu cos świta pod dziąsłami 😂

reklama
Do góry