to ile już macie? u nas to dziwnie bo są 1,2 i 4 nie wiem czemu ale nie ma 3Po trzech miesiącach przerwy mamy kolejnego zęba i ząb nr 4 w natarciu
reklama
Mamy dopiero 3 zębyto ile już macie? u nas to dziwnie bo są 1,2 i 4 nie wiem czemu ale nie ma 3
Mary2094
Fanka BB :)
3 wychodzą później. Najpierw są 4 potem 3-ki tak dziwnie wychodząto ile już macie? u nas to dziwnie bo są 1,2 i 4 nie wiem czemu ale nie ma 3
myślałam, że to bzdet bo sąsiadki też chłopiec wyszły wszystkie 4 na dole i na górze co prawda na roczek ale jednak3 wychodzą później. Najpierw są 4 potem 3-ki tak dziwnie wychodzą
Patii26
Ja przy małej nie zrobię w ciągu dnia totalnie nic... Ciągle za mną chodzi, sama się nie zabawi. Jak idę ja uspac i chce wyjść z pokoju by usiąść na dupie na chwilę to po 10-15 minutach się budzi i tyle z drzemki. Jedynie co potrafię zrobić przy małej to postawić na pranie, powieścic pranie i złożyć pranie i ugotować tak banalny obiad jak dzisiaj czyli ziemniaki i kalafior. A N pracuje w tym tyg do 18, więc ja wieczorami mam dość i pragnę tylko się położyć pod kocem na kanapie i włączyć serial..Ja dziś ciągle na pełnych obrotach, młodą drzemkę ma to idę zaraz ogarnąć łazienkę. Jak ją uśpię to będę lepić pierogi dla niej na święta.
Dzisiaj będę oglądać Wiedźmina 2 sezon i w tym czasie pakować prezenty, bo za 3 dni Święta a ja nie mam tego kiedy zrobić w ciągu dnia.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Trójki wychodzą później,to normalne. Czasami nawet piątki są wcześniej.to ile już macie? u nas to dziwnie bo są 1,2 i 4 nie wiem czemu ale nie ma 3
Ja dzisiaj jestem pokonana płytkami. Wydałam 2x ponad budżet, albo i więcej. Jeszcze jedne płytki mi się spodobały takie błyszczące i okazały się o 2 dychy droższe od tych matowych. W sklepie jakoś mi to umknęło i w sumie dupa. Nawet bym mogła zmienić ale naprawdę tamte bardziej mi się podobają i teraz nie ma opcji... Kafelki we wzor deski na podłogę już miałam kupione, i teraz oddaję, bo kupiłam inne, jaśniejsze i ładniejsze, za to zamiast 4 dych to za 90 za metr
A tak się pożaliłam bo w sumie przecież raczej tej łazienki nie będę kolejny raz robić ..
MamM
Moja też tak za mną krok w krok. No i nocki takie jak Mary ma, Jak Melania idzie na drzemkę to leżę z nią i tyle, czasem nawet przysnę, czego wcześniej nie robiłam nigdy.Ja przy małej nie zrobię w ciągu dnia totalnie nic... Ciągle za mną chodzi, sama się nie zabawi. Jak idę ja uspac i chce wyjść z pokoju by usiąść na dupie na chwilę to po 10-15 minutach się budzi i tyle z drzemki. Jedynie co potrafię zrobić przy małej to postawić na pranie, powieścic pranie i złożyć pranie i ugotować tak banalny obiad jak dzisiaj czyli ziemniaki i kalafior. A N pracuje w tym tyg do 18, więc ja wieczorami mam dość i pragnę tylko się położyć pod kocem na kanapie i włączyć serial..
Dzisiaj będę oglądać Wiedźmina 2 sezon i w tym czasie pakować prezenty, bo za 3 dni Święta a ja nie mam tego kiedy zrobić w ciągu dnia.
Mamy tylko 2 zęby.
Dziś Melania pierwszy raz wstała, długo próbowała, a dziś się w końcu udało.
Za tydzień kończymy 10 miesięcy więc rzutem na taśmę, wstawanie w normie jej poszło
A jak myślicie? Czy te święta to będzie czas relaksu i odpoczynku?
Czy raczej zmęczone będziemy bardziej niż w czasie bezświątecznym? ☺
MamM
O to równouprawnienie macie.I bardzo dobrze, mój mąż bez niczego wie że ma wstać i tak w nocy co druga noc jest moja. Trudno,że mąż idzie do pracy ja rano też mam.prace tyle że z dzieckiem
U nas tata mleczka w klacie nie ma. Budzę się tylko ja. Zresztą tata nic nie słyszy, bo sobie smacznie śpi w innym pokoju z psem pod kołdrą.
Zaznaczam, że oboje uznaliśmy, że nam tak lepiej.
Ostatnia edycja:
Patii26
A to ja też bardzo często z nią leżę na drzemkach i śpię z nią, wtedy potrafi 1-1,5h spać.Moja też tak za mną krok w krok. No i nocki takie jak Mary ma, Jak Melania idzie na drzemkę to leżę z nią i tyle, czasem nawet przysnę, czego wcześniej nie robiłam nigdy.
Mamy tylko 2 zęby.
Dziś Melania pierwszy raz wstała, długo próbowała, a dziś się w końcu udało.
Za tydzień kończymy 10 miesięcy więc rzutem na taśmę, wstawanie w normie jej poszło
A jak myślicie? Czy te święta to będzie czas relaksu i odpoczynku?
Czy raczej zmęczone będziemy bardziej niż w czasie bezświątecznym? ☺
O, brawo a to wstała sama z podłogi bez trzymania się czegoś?
Nela dzisiaj pierwszy raz wstała trzymając się za kanapę Była w szoku, bo jeszcze 2 dni temu nie miała siły wstać przy kanapie
reklama
Mary2094
Ostatnio właśnie z ciekawości poszukałam o tym informacji które będą wychodziły kolejne. Zostawię grafikę tutajmyślałam, że to bzdet bo sąsiadki też chłopiec wyszły wszystkie 4 na dole i na górze co prawda na roczek ale jednak
Załączniki