Ja też przeziebiona już trzeci dzień... katar i ból gardła.
Hahahaha, taaak, dobrze znam ten film i oglądałam go za dziecka
Nela dosłownie to samo robi, tylko ona jak chlapie nogami to dodatkowo pupą lata na boki i woda sie z boków wanny wylewa i w łazience jest dosłownie powódź, wszystko mokre - drzwi, umywalka, sedes, a o podlodze już nie wspomnę, można by było jak w kałuży skakać
No u nas w szpitalu po urodzeniu sprawdzają wedzidełka noworodkom i jak trzeba to podcinaja. Synowi mojej szwagierki podcieli ale okazało sie, ze źle i musiał miec podcinane jeszcze raz jak miał roczek.
OMG współczuję ... U nas natomiast dzisiaj była koszmarna nocka, ale dla mnie.... Całą noc dosłownie od 24 do 7 rano tylko cycek i przytulac sie do niego, musiała czuc moja bliskość bo jak tylko sie odwrociłam na drugi bok to ona sie budziła... myslalam dzis ze oszaleje.... ja az z bólu kregosłupa i biodra nie umiałam zasnąć, dramat .... Prawie cała noc nieprzepsana ( dla mnie oczywiscie, bo jej przy cycusiu sie znakomicie spalo
) Mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie juz lepiej
Ja jeszcze nie czytam, ale własnie zamierzam kupić jakieś książeczki by mogła sobie oglądać obrazki i troche swoją wyobraźnię pobudzać. Jak na razie bawi sie książeczkami tymi czarno białymi i je memla
ale juz wie gdzie jest kwiatuszek na obrazku
Dzieki za te książeczki, kupie jej kilka fajnych takich znanych to bede czytała. Widzę, że kosztują grosze.
Ja tak samo ! Za dużo się naogladąłam tych odcinków " Niania ", gdzie rodzice rozstawiają kamery po domu i obserwują z kampera. To co niektóre nianie wyprawiają to aż sie nóż w kieszeni otwiera. Nigdy nie zostawiłabym dziecka z obcą osobą. A gdyby jakaś niania zrobiła krzywde mojemu dziecku to chyba bym sobie nie wybaczyła, że moje dziecko musialo cierpieć przez taką pi*dę
także moja Nelka jak wracam do pracy to zostaje z tesciową i to jest najlepsza opcja
Haha, jak świetnie szama sobie
Gdzie można kupić taki jogurt kokosowy ? Bo chyba nigdzie takiego nie widziałam w sklepach
Albo źle patrzę ...