reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

I też to samo?? Serio?? Ja pierdole co się dzieje, aż strach być w ciąży..
no sama zobacz sobą dziewuchy dziewucho

reklama
Z Zary mam wrażenie na odwrót niż h&m i trzeba brać większe ale to tylko moje zdanie

W h&m zależy w której fabryce szyte te z Bangladeszu zawyżone o rozmiar bodziaki ale spodenki już ok
z Kambodży trafiłam ok rozmiarem
a z Birmy znacznie za duże r.80 to nie wiem chyba 92
🤪
O tak, zgadzam się, zależy gdzie szyte, bystre oko 😁

Ja pierdole.... Szok 😱 No kuźwa ten kraj jest poje.bany na amen, schodzi na psy totalnie...
Ja bym teraz serio bała się być w ciąży... Ciąże z Nelką miałam książkową, ale co jeśli w drugiej już by tak nie było i osierociła bym własne dziecko z powodu pieprzonej ustawy? No ***** chore i nieludzkie...

Ja pierdole.... Szok 😱 No kuźwa ten kraj jest poje.bany na amen, schodzi na psy totalnie...
Ja bym teraz serio bała się być w ciąży... Ciąże z Nelką miałam książkową, ale co jeśli w drugiej już by tak nie było i osierociła bym własne dziecko z powodu pieprzonej ustawy? No ***** chore i nieludzkie...
boli mnie aż klatka, ryczę 😭😭😭 kuźwa na naszych oczach ją uśmiercają teraz wszyscy wiedzą o Izie wiedzieliśmy po fakcie a ona jeszcze żyje i nic lekarze czekają....OMG gdzie my żyjemy przecież to jest morderstwo!
na granicy to samo jakieś kobiety w ciąży ja kumam, że są nielegalnie ale w 9ms popychać kobiety jak w jakimś obozie koncentracyjnym...😡

Dziewczyny, abstrahując od tego shitu, którego nagromadzenie ostatnio duże, na ig znalazłam profil z fajnymi przepisami. Część przegięta, ale jak patrzę, to można uprościć albo zamienić składniki. Ja np chętnie bym porobiła gofry, ale nie mam gofrownicy więc u mnie po prostu placuszki rządzą Link do: Igor 15 miesięcy 💙 (@igor_decyduje) • Instagram photos and videos

I jeszcze...
Sprawdziłam ogrodniczki ( a jakże, Melania nosi męskie 😉) H&M, metek już nie mam, bo wycinam wszystkie, ale faktycznie jest tak, że nogawki są dobre, ale guziczki przy szelkach musiałam przeszyć, by je skrócić.
Tzn., że góry wypadają większe w stosunku do dołów.
Vaness celnie zauważyłaś 👍
Prawda Bodziaki są wielkie i bluzy, a mamy jegginsy to są akurat rozmiarowo.

Dziewczyny, abstrahując od tego shitu, którego nagromadzenie ostatnio duże, na ig znalazłam profil z fajnymi przepisami. Część przegięta, ale jak patrzę, to można uprościć albo zamienić składniki. Ja np chętnie bym porobiła gofry, ale nie mam gofrownicy więc u mnie po prostu placuszki rządzą Link do: Igor 15 miesięcy 💙 (@igor_decyduje) • Instagram photos and videos
Uwielbiamy gofry cała rodziną
Kochana nie masz gofrownicy zróbcie sobie prezent aż Ci sprawdziłam czy nadal jest😜
ja kupowałam chyba ze 2-3 lata temu i nadal działa

żałuje, że nie zdążyłam kupić lidlomixa😂

Płakałam jak oglądałam te filmiki z granicy, szczególnie jak krzyczały dzieci. Polska zachowuje się niczym Niemcy w 39. Jest mi wstyd że jestem Polką. To co się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.
A te Pisowskie Pizdzielce ***** wydają sobie limitowany banknot 20 złotowy, jak gdyby nigdy nic i z wizerunkiem św. Pamięci Kaczyńskiego. No ***** mać nóż mi się w kieszeni otwiera, już nie umiem być obojętna wobec tego co się dzieje, bo to się nas tyczy. Niech wybuchnie rewolucja, potrzebujemy tego jako naród bo dajemy się zniewolić.

Uwielbiamy gofry cała rodziną
Kochana nie masz gofrownicy zróbcie sobie prezent aż Ci sprawdziłam czy nadal jest😜
ja kupowałam chyba ze 2-3 lata temu i nadal działa

żałuje, że nie zdążyłam kupić lidlomixa😂
Ja się czaje na lidlomixa 😂😂 mam nadzieję że powróci kiedy będę się przeprowadzać 😃
Ostatnio gofrownice z MPM były w Biedronce za ok 80zł, bo mamuśka nam sprezentowała.

reklama
Płakałam jak oglądałam te filmiki z granicy, szczególnie jak krzyczały dzieci. Polska zachowuje się niczym Niemcy w 39. Jest mi wstyd że jestem Polką. To co się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.
A te Pisowskie Pizdzielce ***** wydają sobie limitowany banknot 20 złotowy. No ***** mać nóż mi się w kieszeni otwiera, już nie umiem być obojętna wobec tego co się dzieje, bo to się nas tyczy. Niech wybuchnie rewolucja, potrzebujemy tego jako naród bo dajemy się zniewolić.
a weź ale będzie po nich sprzątania mój tata niestety na nich głosował a dzisiaj dzwoni i normalnie tak ich przeklinał że hej a wiesz dlaczego bo mu nagrobek ukradną😂😂😂
zrobili projekt ustawy (tylko mało jest o tym mówi), która po krótce przekazuje własność w postaci nagrobków zarządcy cmentarza mi to akurat wisi! pewnie jakiś hajs za tym stoi ale starsi ludzie się wkurzą jak to ich kwatery wykupione nie do nich będą należeć ale miałam bekę🤣🤣🤣 a teraz porażające najbardziej to go boli bo reszta to cacy ahh🤬

Do góry