reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ona jest nieziemska 🥰😍 że Ty jej zakładasz folie u mnie zakładałam teraz to nie ma sensu i tak bodziak do zmiany😂u Nastka napewno to samo😂
widzę że krzyżuje tak samo nogi jak mój
a ulubiona jeszcze pozycja to zachaczyć pod spód deseczki tak żeby matka zawał na miejscu miała że coś naderwała🤪

A to też, przy wyciąganiu nagle jest "oho, no nie wyciągniemy" bo się zapiera 😂 oczywiście że i tak brudne to wszystko jest 😂

reklama
A jak wypada rozmiarówka Zary, wiecie może?
My już 86 i 92 nosimy, ale nogawki i rękawki podwijam mocno.
Brzuszek Melanii ma swój obwód, a lubię jak jest luźno. Pepco odpada bo nawet 92 jest długie a ciasne.
Pytam o Zarę, bo pasuje mi stylówka H&M, a w Zarze są podobne.

Ale na święta zaszalałam z falbanami i zamówiłam cuda z tego sklepu :

Załączniki

• Screenshot_20211105-170044_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211105-170044_Samsung Internet.jpg
    401,9 KB · Wyświetleń: 58
Brzuszek Melanii ma swój obwód, a lubię jak jest luźno. Pepco odpada bo nawet 92 jest długie a ciasne.

No cudeńka 😘
H&M ma zawyżone rozmiarówki, że Nastka mieści się od nich w 74/80. Ale w kurtce na 80 się topi i jeszcze jej nie zakładamy. Nie wiem jak sweterek na 86 bo też ma nowy i jej nie zakładałam wcale bo pewnie jak topielec będzie wyglądać. (Baardzo lubię kupować w H&M, Zara też mi się podoba - lecz już ceny mniej 🙈)

No cudeńka 😘
H&M ma zawyżone rozmiarówki, że Nastka mieści się od nich w 74/80. Ale w kurtce na 80 się topi i jeszcze jej nie zakładamy. Nie wiem jak sweterek na 86 bo też ma nowy i jej nie zakładałam wcale bo pewnie jak topielec będzie wyglądać. (Baardzo lubię kupować w H&M, Zara też mi się podoba - lecz już ceny mniej 🙈)
To może te male zawyżone, z kolei większe zaniżone i wąskie (w hm w sensie).
Jesu dziewczyny, jestem na antybiotyku i siki mojego dziecka tak śmierdzą, że mam chęć uciec 😂😂

No cudeńka 😘
Tak, H&M ma zawyzone rozmiarowki. Nela z hm na styk nawet wchodzi w 62 🙈🙈😅 Także tego 😂

Z Zary mam wrażenie na odwrót niż h&m i trzeba brać większe ale to tylko moje zdanie

W h&m zależy w której fabryce szyte te z Bangladeszu zawyżone o rozmiar bodziaki ale spodenki już ok
z Kambodży trafiłam ok rozmiarem
a z Birmy znacznie za duże r.80 to nie wiem chyba 92
🤪

Z Zary mam wrażenie na odwrót niż h&m i trzeba brać większe ale to tylko moje zdanie

W h&m zależy w której fabryce szyte te z Bangladeszu zawyżone o rozmiar bodziaki ale spodenki już ok
🤪
Dzięki, mam chyba z Birmy, bo 80 i duuuże, nawet jak na Melanię.
Wbrew pozorom to dla mnie istotne info, kupuje zazwyczaj przez sieć, a mam "niestandardowe" dziecko.
Dzięki wezmę pod uwagę kupujac w Zarze :)

reklama

🤪
I jeszcze...
Sprawdziłam ogrodniczki ( a jakże, Melania nosi męskie 😉) H&M, metek już nie mam, bo wycinam wszystkie, ale faktycznie jest tak, że nogawki są dobre, ale guziczki przy szelkach musiałam przeszyć, by je skrócić.
Tzn., że góry wypadają większe w stosunku do dołów.
Vaness celnie zauważyłaś 👍

Do góry