reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dzisiaj chyba w nogach śpię 🤣🤣🤣
IMG_20211101_222844.jpg

reklama
Mój M dzisiaj do mnie po tych trzech dniach z nami (próbował we wszystkim mnie odciążyć, no nie powiem odsapnęłam 😜)
co za deb... nazwał macierzyński urlopem🤣🤣🤣
mówi jestem zjechany fizycznie i psychicznie i tak pewnie jeszcze z 5 lat a ja aha 5 lat dobre a mi się tak śmiać chce 🤣
haahhahaahahaah
to ja czekam na wnioski od męża jak będzie z małą zaraz siedział - a na pewno się pojawią:p
Haha to mój też mówi że po tym wolnym ,które ostatnio miał to w pracy odpocznie 😅

🤬🤬🤬 jak zobaczyłam nazwę to odrazu wiedziałam że to SPAM bo może ktoś się nabierze 🤬
ahh szkoda gadać znajoma mi o tym truła jak byłam w ciąży. M się tylko popukał i stwierdził, że powinna się leczyć😂😂😂 już wypadła z mojej listy znajomych, niestety miałam wrażenie, że to jak sekta jest normalnie piorą ludziom mózgi jak przy garnkach dla emerytów🤦‍♀️
Ja generalnie nie lubię jak ktoś mnie bardzo do czegoś namawia, jestem ogólnie bardzo cierpliwa i tolerancyjna ale gdy czuję się przyparta do muru to zaczynam gryźć 😂 Mnie tak kiedyś namawiała moja przyjaciółka do dołączenia do pewnej znanej firmy kosmetycznej na A...... Nie powiem, bo mają dużo naprawdę świetnych produktów, choć drogich ale niektórzy ludzie, którzy zajmują się A......, tracą kontakt z rzeczywistością i potrafią być bardzo namolni....Pokłóciliśmy się z przyjaciółką przez to. Na szczęście się pogodziłyśmy ale od tamtego czasu ona już mi niczego nie wciska ani nie namawia do przychodzenia na te ich spotkania....

Jakby na potwierdzenie powyższego.
Foto 🙂

Wiem, jestem trochę nienormalna 😉
Kocham takie widoki🥰 aż "zazdroszczę" wtedy pieska w domu😉my nie zdecydowaliśmy się jeszcze na kolejnego domowego a podwórkowe to nie to samo😉
Ehhh a my dziś znów od 4:30 na nogach.... No załamka. Co za głupota z tą zmianą czasu, jakieś komunistyczne zwyczaje 😂 Mam nadzieję, że zaraz spać pójdziemy i że 2 godz znów przekimamy 🥴🙂
To u nas dzisiaj od 6 dzialamy😅 ale o 3 zapakowałam syna do nas do łóżka bo był jakiś nie spokojny .

reklama
Ehhh a my dziś znów od 4:30 na nogach.... No załamka. Co za głupota z tą zmianą czasu, jakieś komunistyczne zwyczaje 😂 Mam nadzieję, że zaraz spać pójdziemy i że 2 godz znów przekimamy 🥴🙂
U nas 5.30 ale Dobrusia. Wywaliłam ją do jej pokoju żeby Marcysia spała dalej, ja niestety nie zasnę jak wiem, że ona się tam sama bawi.
O 4.30 chyba bym waliła głową w ścianę 🙈🙈
Ja generalnie nie lubię jak ktoś mnie bardzo do czegoś namawia, jestem ogólnie bardzo cierpliwa i tolerancyjna ale gdy czuję się przyparta do muru to zaczynam gryźć 😂 Mnie tak kiedyś namawiała moja przyjaciółka do dołączenia do pewnej znanej firmy kosmetycznej na A...... Nie powiem, bo mają dużo naprawdę świetnych produktów, choć drogich ale niektórzy ludzie, którzy zajmują się A......, tracą kontakt z rzeczywistością i potrafią być bardzo namolni....Pokłóciliśmy się z przyjaciółką przez to. Na szczęście się pogodziłyśmy ale od tamtego czasu ona już mi niczego nie wciska ani nie namawia do przychodzenia na te ich spotkania....
Szczerze suplementy są słabe, w wodzie z filtra za 8 koła nie widzę różnicy w stosunku do tej, którą mam w domu z filtra za 6 stów, kosmetyki składem nie powalają a cena jak dla mnie dziesięciokrotnie zawyżona na sporą część produktów. Mnie tak szwagierka próbowała bardzo długo. Wysyłała mi te linki do spotkań, itd. ja odmawiałam naprawdę stanowczo, w końcu za którymś razem odpuściła, z tekstem, że no trudno, skoro nie chcę zarabiać. Ciekawe, że ona w tym siedzi już z 5 lat i z jej "po dwóch latach dwadzieścia tysięcy miesięcznie" nic nie widać.

Do góry