My od 6.15..juz tęsknię za czasami jak spaliśmy do 7.40...Ehhh a my dziś znów od 4:30 na nogach.... No załamka. Co za głupota z tą zmianą czasu, jakieś komunistyczne zwyczaje Mam nadzieję, że zaraz spać pójdziemy i że 2 godz znów przekimamy
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
O chyba trzeba wrócić na nowo do tej metody tylko ,że mi się już nie chce spać w ciągu dniaMy dziś od 5:50 nie śpimy A N na 6 do pracy szedł więc nie mam wyjścia tylko wytrzymać 2 h i z małą na drzemkę
Mary2094
To już chyba wole się przemęczyć iMożna też zgłosić osobę, sprawdziłam jej posty, to były same reklamy. Napisałam do adminki.
Współczuję pewnie na początek zostanie Ci opiekunka. Ale do żłobka i tak złóż dokumenty, bo może Was przyjmą.
My też od 6 znow na nogach. A młodzież marudna że Hej!Ehhh a my dziś znów od 4:30 na nogach.... No załamka. Co za głupota z tą zmianą czasu, jakieś komunistyczne zwyczaje Mam nadzieję, że zaraz spać pójdziemy i że 2 godz znów przekimamy
No dokładnie, najbardziej mnie rozwalały te wizje bycia milionerem niemalU nas 5.30 ale Dobrusia. Wywaliłam ją do jej pokoju żeby Marcysia spała dalej, ja niestety nie zasnę jak wiem, że ona się tam sama bawi.
O 4.30 chyba bym waliła głową w ścianę
Szczerze suplementy są słabe, w wodzie z filtra za 8 koła nie widzę różnicy w stosunku do tej, którą mam w domu z filtra za 6 stów, kosmetyki składem nie powalają a cena jak dla mnie dziesięciokrotnie zawyżona na sporą część produktów. Mnie tak szwagierka próbowała bardzo długo. Wysyłała mi te linki do spotkań, itd. ja odmawiałam naprawdę stanowczo, w końcu za którymś razem odpuściła, z tekstem, że no trudno, skoro nie chcę zarabiać. Ciekawe, że ona w tym siedzi już z 5 lat i z jej "po dwóch latach dwadzieścia tysięcy miesięcznie" nic nie widać.
Mary2094
Złożę oczywiście dokumenty. Tylko najgorsze ze wolałabym nikogo nie wynajmować, szkoda że moja teściowa pracuje, wolę jej pod opieką zostawić malutką niż własnej mamie. Moja mama nie pracuje, ale dziecku by włączyła bajkę i dała słodycze byle mieć święty spokój i by nie słuchała moich zaleceń. A teściowa potrafi jednak uszanować decyzje np odnośnie jedzenia, i potrafi się pobawić z dzieckiem i skupić tylko na nim i mam większe do niej w tej kwestii zaufanie bo juz Nastke czasem pilnuje.Można też zgłosić osobę, sprawdziłam jej posty, to były same reklamy. Napisałam do adminki.
Współczuję pewnie na początek zostanie Ci opiekunka. Ale do żłobka i tak złóż dokumenty, bo może Was przyjmą.
Czy może maluszek którejś z Was tak samo jak mój za najlepszą metodę usypiania obrał sobie noszenie na rękach?? Bo Jasiek na tą chwilę tak właśnie zasypia.. Jak odłożę go do spania jak jest zmęczony to albo zaczyna płakać albo potrafi 40 minut się kręcić.. A jak moja cierpliwość się kończy i wezmę go na ręce to zasypia w 2 minuty.. Nie mam pojęcia jak go nauczyc zasypiania..Nie chce go zostawiac do wypłakania.. A takie rady już też słyszałam
Mary2094
O to jak mnie kumpela próbuje wciągnąć do piramidy finansowej pewnej firmy kosmetycznej na O...Ja generalnie nie lubię jak ktoś mnie bardzo do czegoś namawia, jestem ogólnie bardzo cierpliwa i tolerancyjna ale gdy czuję się przyparta do muru to zaczynam gryźć Mnie tak kiedyś namawiała moja przyjaciółka do dołączenia do pewnej znanej firmy kosmetycznej na A...... Nie powiem, bo mają dużo naprawdę świetnych produktów, choć drogich ale niektórzy ludzie, którzy zajmują się A......, tracą kontakt z rzeczywistością i potrafią być bardzo namolni....Pokłóciliśmy się z przyjaciółką przez to. Na szczęście się pogodziłyśmy ale od tamtego czasu ona już mi niczego nie wciska ani nie namawia do przychodzenia na te ich spotkania....
Bo przecież fantastyczne zarobki, możliwość pracy zdalnej.
Ta jasne, dla mnie wszelkie piramidy finansowe powinny być nielegalne.
Mary2094
Broń Boże nie rób tak że dziecko ma się wypłakać.Czy może maluszek którejś z Was tak samo jak mój za najlepszą metodę usypiania obrał sobie noszenie na rękach?? Bo Jasiek na tą chwilę tak właśnie zasypia.. Jak odłożę go do spania jak jest zmęczony to albo zaczyna płakać albo potrafi 40 minut się kręcić.. A jak moja cierpliwość się kończy i wezmę go na ręce to zasypia w 2 minuty.. Nie mam pojęcia jak go nauczyc zasypiania..Nie chce go zostawiac do wypłakania.. A takie rady już też słyszałam
U nas działa biały szum na telefonie, bo Nastka ma dni że ją muszę trochę pobujać na rękach ale zazwyczaj włączę szum, dam cyca i oczy jej lecą.
reklama
Moj pierwszy syn tak miał i nauczył się sam usypiać dopiero jak miał około 1,5 roku. Powiem Ci, że byłam tym wykończona ale on bardzo potrzebował przytulenia i ululania a ja nie miałam żadnego sposobu aby nauczyć go inaczej usypiać. Potem działało czytanie przed snem.Czy może maluszek którejś z Was tak samo jak mój za najlepszą metodę usypiania obrał sobie noszenie na rękach?? Bo Jasiek na tą chwilę tak właśnie zasypia.. Jak odłożę go do spania jak jest zmęczony to albo zaczyna płakać albo potrafi 40 minut się kręcić.. A jak moja cierpliwość się kończy i wezmę go na ręce to zasypia w 2 minuty.. Nie mam pojęcia jak go nauczyc zasypiania..Nie chce go zostawiac do wypłakania.. A takie rady już też słyszałam