reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

🤬🤬🤬 jak zobaczyłam nazwę to odrazu wiedziałam że to SPAM bo może ktoś się nabierze 🤬
ahh szkoda gadać znajoma mi o tym truła jak byłam w ciąży. M się tylko popukał i stwierdził, że powinna się leczyć😂😂😂 już wypadła z mojej listy znajomych, niestety miałam wrażenie, że to jak sekta jest normalnie piorą ludziom mózgi jak przy garnkach dla emerytów🤦‍♀️
Niech sobie sama wozi tak dziecko jak lubi. Nie rozumiem serio jak można tak być nieodpowiedzialnym.

Ps. Albo jak Thermomiksiary (urządzenie spoko ale nie rozumiem tego go wychwalania pod niebiosa)

reklama
Dziś były na śniadanie i wczoraj 😂 chyba dam jej chlebka z masłem i coś tam wymyślę albo kaszkę zrobię albo owsianke albo sama nie wiem 😂
to może placki z dyni ale to raczej nie szybko albo placki z cukinii jaglane
chociaż muszę przyznać mój cukinii nie nawidzi pluje odrazu buzia nakładkę i amen 🤐 a ja tak Kocham cukinię ehh

elit co do chlebka z masłem mój najbardziej lubi masło😂

Jak ten wpis zobaczyłam to mnie krew zalała i już chciałam popłynąć ale powstrzymałam się. Nienawidzę polecania czegoś co jest do dupy, nie spełnia żadnych norm plus nienawidzę ignorancji rodziców w sprawie bezpieczeństwa przewozu dzieci. Byle upchnąć dziecko w najtańszy antymandat bo co się stanie. Ku przestrodze może wiele się stać - ostatnio było głośno o 3 letniej Martynce której doszywali lekarze głowę.
Jak ludzi stać na dobre auta, dobre telefony i inne dobra luksusowe, to niech i stać na bezpieczny przewóz dla dzieci.
Ja do swojego gruchota wartego 2500zł kupiłam fotelik za 1000zł, bo zależy mi na tym aby Nastce w razie kolizji włos z głowy nie spadł bo dużo jeździmy.
Koniec wywodu bo na ten temat to ja aż kipie zawsze.

A tu jest test tego badziewia, w wypadku następuje skrecienie odcinka szyjnego (nie polecam, boli w cholere, dochodziłam z kołnierzem 1,5msc)
Popieram w 100%!! Jak można oszczędzać na życiu dziecka, to się w głowie nie mieści 🤬 Tutaj wysyłam filmik od fotelik.info, on wszystko tłumaczy i pokazuje co to za badziew... Oglądałam go jeszcze przed porodem jak mówił o nosidłach. Polecam zobaczyć.

Help, co polecacie na szybkie śniadanie BLW dla malucha? Jutro mamy wyjazd a pomysłów brak.
Najszybciej to kaszka z owocami jak Vanes napisała. Albo warzywa dzień wcześniej ugotowane plus jajko, u nas dziś było jajko plus awokado i pomidor.

Dobry jest ten pas smart Kid Belt, siostra miala na wakacjach i powiem wam ja tez sobie kupilam. Sprawdza sie
Wypowiem się za siebie, ale z tego co widzę to również za koleżanki w wątku: jeśli chcesz, to możesz sobie to gó.wno wsadzić w zadek, możesz też się tym przypinać, możesz sobie dziecko w tym wozić jeśli nie zależy ci na jego bezpieczeństwie, ale na ten wątek sugeruję już nie wchodź.
Jeśli chodzi o skalę bezpieczeństwa, to ten badziew jest na samym dnie i jeszcze jest przywalony grubą warstwą mułu. No k..wa gotuję się! 🤬🤬🤬🤬🤬

to spam i to jeszcze beznadziejny i niebezpieczny bo reklamują badziew dobrze, że @karoo-kp nie widzi🤣
nie cierpię czegoś takiego
Przywołałaś 😜😜

Niech sobie sama wozi tak dziecko jak lubi. Nie rozumiem serio jak można tak być nieodpowiedzialnym.

Ps. Albo jak Thermomiksiary (urządzenie spoko ale nie rozumiem tego go wychwalania pod niebiosa)
Eej, ale nie porównuj tego gów.na z Thermomixem 🤣🤣 (wiem, rozumiem założenie, tak sobie bekę kręcę i idę szukać jak można zgłosić post)

Mój M dzisiaj do mnie po tych trzech dniach z nami (próbował we wszystkim mnie odciążyć, no nie powiem odsapnęłam 😜)
co za deb... nazwał macierzyński urlopem🤣🤣🤣
mówi jestem zjechany fizycznie i psychicznie i tak pewnie jeszcze z 5 lat a ja aha 5 lat dobre a mi się tak śmiać chce 🤣

Mój M dzisiaj do mnie po tych trzech dniach z nami (próbował we wszystkim mnie odciążyć, no nie powiem odsapnęłam 😜)
co za deb... nazwał macierzyński urlopem🤣🤣🤣
mówi jestem zjechany fizycznie i psychicznie i tak pewnie jeszcze z 5 lat a ja aha 5 lat dobre a mi się tak śmiać chce 🤣
haahhahaahahaah
to ja czekam na wnioski od męża jak będzie z małą zaraz siedział - a na pewno się pojawią:p

Najszybciej to kaszka z owocami jak Vanes napisała. Albo warzywa dzień wcześniej ugotowane plus jajko, u nas dziś było jajko plus awokado i pomidor.

Wypowiem się za siebie, ale z tego co widzę to również za koleżanki w wątku: jeśli chcesz, to możesz sobie to gó.wno wsadzić w zadek, możesz też się tym przypinać, możesz sobie dziecko w tym wozić jeśli nie zależy ci na jego bezpieczeństwie, ale na ten wątek sugeruję już nie wchodź.
Jeśli chodzi o skalę bezpieczeństwa, to ten badziew jest na samym dnie i jeszcze jest przywalony grubą warstwą mułu. No k..wa gotuję się! 🤬🤬🤬🤬🤬

Przywołałaś 😜😜

Eej, ale nie porównuj tego gów.na z Thermomixem 🤣🤣 (wiem, rozumiem założenie, tak sobie bekę kręcę i idę szukać jak można zgłosić post)
Jak znajdziesz to daj znać też pozwolę sobie zgłosić post.

Edit : zgłosiłam już ten post.

A ja właśnie mam małą załamkę. Wiem że w kryteriach do żłobka dziecko pracujących rodziców jest w pierwszej kolejności, a ja czuję się w czarnej dupce, bo muszę gdzieś dziecko najpierw umieścić by do tej pracy gdzieś się udać. Nie wiem co robić w tej kwestii. Jestem załamana.

reklama
Jak znajdziesz to daj znać też pozwolę sobie zgłosić post.

Edit : zgłosiłam już ten post.
Można też zgłosić osobę, sprawdziłam jej posty, to były same reklamy. Napisałam do adminki.

A ja właśnie mam małą załamkę. Wiem że w kryteriach do żłobka dziecko pracujących rodziców jest w pierwszej kolejności, a ja czuję się w czarnej dupce, bo muszę gdzieś dziecko najpierw umieścić by do tej pracy gdzieś się udać. Nie wiem co robić w tej kwestii. Jestem załamana.
Współczuję 🥺 pewnie na początek zostanie Ci opiekunka. Ale do żłobka i tak złóż dokumenty, bo może Was przyjmą.

Do góry