reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Dziewczyny Ja trochę z innej beczki. Może mi podpowiecie czym umyć podłogę (płytki) żeby nie były widoczne plamy. Pytam, bo jak umyję płytki płynem sidolUX czy ajaksem, kiedy ona wyschnie i przejdzie się po niej kilka razy widoczne są plamy, coś w stylu tłustych. Podłogę myłsm też płynem do naczyń, żeby ją odpuścić, ale efekt marny. Myłsm też parowym i to samo. Może macie jakieś pomysły
A jaki masz mop? Bo powiem Ci że czasem zmiana wkładu na nowy lub wypranie sprawia że przestaje się podłoga mazać. Ja mam płaską Viledę i co jakiś czas przepieram ją w pralce bo mi potrafi też pomazać podłogę.
M
Monini92
Gość
Cudne te dzieciaczkiAle fajna fotka
mam też kilka takich starych.
Do wszystkich pasuje mi podpis:
"Gdy matka zbyt często całuje swoje dziecko"
U nas jak pocałuję w główkę jest lekkie zaskoczenie typu "co ty mamo robisz?"
M
Monini92
Gość
Pozdrawiamy również ze spaceru.A my pozdrawiamy ze spaceru. Teraz siedzimy pod blokiem bo Nastka postanowiła zasnąć a ostatnio ma kiepskie drzemki więc niech póki pogoda niech trochę pośpi na powietrzu
Piękna aleja.
M
Monini92
Gość
Mam obrotowy Vileda, wkład też prałam, ale może zbyt małą temperaturę ustawiłam. W ilu stopniach prałaś?A jaki masz mop? Bo powiem Ci że czasem zmiana wkładu na nowy lub wypranie sprawia że przestaje się podłoga mazać. Ja mam płaską Viledę i co jakiś czas przepieram ją w pralce bo mi potrafi też pomazać podłogę.
Mary2094
Pozdrawiamy również ze spaceru.
Piękna aleja.
My ogólnie mamy bardzo turystyczną miejscowość. Za Anastazją na zdjęciu jest ulokowany pałac i piękny park.
Mary2094
Ja tam piorę w 40 i zazwyczaj z dywanikami łazienkowymi.Mam obrotowy Vileda, wkład też prałam, ale może zbyt małą temperaturę ustawiłam. W ilu stopniach prałaś?
Niedługo mama
O tak pogoda cudna tez skorzystaliśmy a ja mam głos jak po dobrej imprezie a u Ciebie jak gardło?A my pozdrawiamy ze spaceru. Teraz siedzimy pod blokiem bo Nastka postanowiła zasnąć a ostatnio ma kiepskie drzemki więc niech póki pogoda niech trochę pośpi na powietrzu
Czy któraś z Was ma może jakieś doświadczenia związane z naczyniakami u maluszków albo u swoich starszych dzieci? Czy wchłonęły się same czy może potrzebna była jakaś interwencja?Bo nas dotyczy ten problem ale spotykam się ze skrajnymi opiniami na ten temat i to ze strony lekarzy.. Powiem szczerze że jestem już skołowana.. Wydaje mi się że przewinął tu się taki temat ale nie pamiętam szczegółów
reklama
Może mamy rozne zalecenia, bo my suedzielismy prawie 2 tyg. w szpitalu, nie wiem ale poczekam ten tydzień, bo podswiadomie czuje ze to dobry pomysl w przypadku TomkaOo to u nas zalecali lekarka jak i lekarz ze szpitala jak najbardziej wychodzenie na świeże powietrze.
Dobrze, że jesteście w domu. Zobaczysz szybko wróci wszystko do normy.