reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Jesteśmy w domu! Ale niestety flegma ciezko mu się odkleja, wiec mamy jeszcze robic inhalacje z mucosolvanu, az mu wszystko sie odksztusi i przez 5 dni przyjmowac antybiotyk. Tydzien unikac wychodzenia na zewnatrz a najlepiej miesiac unikac spotkan z innymi ludzmi w szczegolnosci z dziecmi, w szczegolnosci z przedszkolno-żlobkowymi dziecmi.
Oo to u nas zalecali lekarka jak i lekarz ze szpitala jak najbardziej wychodzenie na świeże powietrze.
Dobrze, że jesteście w domu. Zobaczysz szybko wróci wszystko do normy.

reklama
Widać po oczkach, że to mały urwisek 😍

Tez chciałam zrobić sobie zdjęcie z coreczka , oto efekt
Zobacz załącznik 1330815

Vanes chyba przesadzasz, owszem musimy ograniczać maluchy, bo jeśli nie to... w sumie niech same idą np na spacer, najlepiej na brzuchu, bo nie będziemy ich ograniczać wózkiem ;)
u mnie też 'nie wolno' powoduje większe zainteresowanie. Mała upodobała sobie uszy mojego bokserka i tak kombinuje, żeby go tam uszczypnąć... powtarzam i chronię psa i ją ,bo co mam zrobić?
Skoro u Ciebie odkurzacz jest problemem to zrób tak, żeby już nie parkował w korytarzu, żeby nie był w zasięgu małego.
Myślę, że Twoje wyrzuty są kompletnie bez sensu 😘
Na pewno coś wymyślisz ✌

Taka mina jakby chciała powiedzieć- Ja tu rządzę 😃

Widać po oczkach, że to mały urwisek 😍

Tez chciałam zrobić sobie zdjęcie z coreczka , oto efekt
Zobacz załącznik 1330815

Vanes chyba przesadzasz, owszem musimy ograniczać maluchy, bo jeśli nie to... w sumie niech same idą np na spacer, najlepiej na brzuchu, bo nie będziemy ich ograniczać wózkiem ;)
u mnie też 'nie wolno' powoduje większe zainteresowanie. Mała upodobała sobie uszy mojego bokserka i tak kombinuje, żeby go tam uszczypnąć... powtarzam i chronię psa i ją ,bo co mam zrobić?
Skoro u Ciebie odkurzacz jest problemem to zrób tak, żeby już nie parkował w korytarzu, żeby nie był w zasięgu małego.
Myślę, że Twoje wyrzuty są kompletnie bez sensu 😘
Na pewno coś wymyślisz ✌
Gdyby wzrok mogl zabijać 🤣Urocza 😆Uwielbiam zdjęcia z takim wyrazem twarzy 😆Mam takich pełno, już od pierwszych dni życia 😜

Jesteśmy w domu! Ale niestety flegma ciezko mu się odkleja, wiec mamy jeszcze robic inhalacje z mucosolvanu, az mu wszystko sie odksztusi i przez 5 dni przyjmowac antybiotyk. Tydzien unikac wychodzenia na zewnatrz a najlepiej miesiac unikac spotkan z innymi ludzmi w szczegolnosci z dziecmi, w szczegolnosci z przedszkolno-żlobkowymi dziecmi.
Super, że już w domku jesteście i możecie się "leczyć" sami. Teraz dużo zdrówka dla Tomusia 😘 W domku, wśród swoich zabawek i w swoim łóżeczku szybciej wróci do zdrowia 😉

A u nas dziś kiepskawa nocka. Wczoraj mały miał szczepienie i w nocy non stop się przebudził i pojękiwał. Co prawda tylko przez sen i wystarczyło, że chwilę go po główce pogłaskałam ale jednak dziś czuję tę przerywaną nockę 🥴 Pewnie nóżka go bolała albo zęby? Wczoraj pediatra mówił, że widzi u góry też lekko opuchnięte dziąsła więc kto wie? No i wczoraj ważył małego i powiedział, że trochę za mało na wadze przybral przez miesiac- 400 g a powinien 500, 600... A ja czytałam, że u maluchów w tym wieku to nawet 300 g na m-c może być więc nie wiem jak to jest 😏

reklama
Do góry