reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Hehe, zodiakalna panna, mam to samo i walczę z tym porządkiem ( żeby go w końcu nie było 😂) Mary2094 z wiekiem ten pedantyzm trochę odpuszcza. Trochę 😉
Ja mam tak samo chociaż jestem wagą z września 😊, bałagan bardzo mnie denerwuje i psuje nastrój 🙈
Chociaż trochę już odpuściłam i tu się z tobą zgodzę, że z wiekiem pedantyzm trochę odpuszcza😉

reklama
Mój dzisiaj w nocy budził się z płaczem, a od 2 do 4 nic a nic nie usnął, nawet zrobiłam mu mleko bo pomyślałam, że nie najadł się moim mlekiem. Rano jak doił cyca to często zaciskał i ciągnął sutki, zresztą wczoraj było to samo. Teraz mu zajrzałam do buzi a tu niespodzianka pierwszy ząb🦷
Chyba najgorszy jest ten ostatni moment wychodzenia zęba, aż ibuprom musiał wjechać bo nawet jeść nie chciała tak ją bolało. Następnego dnia się przebił i już był spokój

Ja mam tak samo chociaż jestem wagą z września 😊, bałagan bardzo mnie denerwuje i psuje nastrój 🙈
Chociaż trochę już odpuściłam i tu się z tobą zgodzę, że z wiekiem pedantyzm trochę odpuszcza😉
A ja jestem ryba i absolutnie mi bałagan nie przeszkadza...przynajmniej mogę wszystko znaleźć 😂A jak mnie weźmie na sprzątanie i wpadnie go głowy cudowna strategia gdzie co pochować to później jest problem żeby to odnaleźć...dlatego nie zmieniam już miejsca niektórych rzeczy bo później tylko wqurw😂

reklama
A ja jestem ryba i absolutnie mi bałagan nie przeszkadza...przynajmniej mogę wszystko znaleźć 😂A jak mnie weźmie na sprzątanie i wpadnie go głowy cudowna strategia gdzie co pochować to później jest problem żeby to odnaleźć...dlatego nie zmieniam już miejsca niektórych rzeczy bo później tylko wqurw😂
Mój brat też ryba i też tak ma, wieczny nieogar, mu jest wszystko jedno co na zad założy, i wgl tak do wszystkiego podchodzi na luzie 😂

Do góry