reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
zawsze mi mama mówiła jak nie wiadomo o co w tym wszystkim to chodzi zawsze o kasę a ludzie wierzą w te teorie spiskowe bo chcą w coś wierzyć 😂 + brak edukacji nt szczepień, lekarze czasu nie.maja żeby wyjaśniać więc co wujek Google wszystko powie a tam panie cepebrytki, influencerki, sprzedawcy i innej maści istoty😜
w Polsce a szczególnie w starym pokoleniu pokutuje nadal wiara w uzdrawiającą moc modlitwy 😂 jak słyszę babcie która mówi, że poszła do Częstochowy się pomodlić i coś jakby ja ukłuło a potem jej się śniło żeby się nie szczepić bo Niemcy znowu chcą wygrać to tylko śmiać mi się chce 😂😂😂
ahh temat rzeka ☹️

a jak się załapaliście do badań?
Położną środowiskowa odwiedzała nas po porodzie 4 razy, fajnie się z nią rozmawiało, zostawała na herbatkę i tak na ostatniej wizycie podsunęła pomysł, po konsultacji z naszą znajomą pediatrą, udostępniliśmy nasze dane dr Korbal.

Były już zdjęcia rodzeństwa, one są takie wzruszające,
Moje "ciacho i ciasteczko" w marcu :)
Może też pokażecie starszaki 🥰🥰🥰
Plisss
20210318_080145.jpg

Wszystkie karmicie w nocy i tak się zastanawiam co z moją małą się dzieje?!😳 bo ona naprawdę 20-21 zasypia i nie budzi się w nocy, jest 7:15 i pomału zaczyna się kręcić
Nic z nią nie jest 😅 po prostu tyle śpi i to jest fajne 🙂 Jest na butli, więc to normalne, że może spać całą noc, przeważnie tak jest 😁

A czy wasze dzieciaki rano do jakiegoś momentu nie wykazują zainteresowania jedzeniem. Ja ostatnio to zmuszam mała do jedzenia, jest płacz, są krzyki, oczywiście wieczorem nadrabia i w nocy się pojawiają jakieś dziwne dodatkowe godziny jedzenia, po czym spi później 6h ciągiem

reklama
A czy wasze dzieciaki rano do jakiegoś momentu nie wykazują zainteresowania jedzeniem. Ja ostatnio to zmuszam mała do jedzenia, jest płacz, są krzyki, oczywiście wieczorem nadrabia i w nocy się pojawiają jakieś dziwne dodatkowe godziny jedzenia, po czym spi później 6h ciągiem
U mnie to raczej wieczorem spadek apetytu.

Do góry