Na meginokiki planuję go zaszczepić w okolicy roczku. Ja generalnie szczepie go ostrożnie, z przerwami, nie wszystkim na raz.A właśnie szczepiłyście już na meningokoki?Czy dopiero planujecie?Albo odpuszczacie?
reklama
MamM
Fanka BB :)
Położną środowiskowa odwiedzała nas po porodzie 4 razy, fajnie się z nią rozmawiało, zostawała na herbatkę i tak na ostatniej wizycie podsunęła pomysł, po konsultacji z naszą znajomą pediatrą, udostępniliśmy nasze dane dr Korbal.zawsze mi mama mówiła jak nie wiadomo o co w tym wszystkim to chodzi zawsze o kasę a ludzie wierzą w te teorie spiskowe bo chcą w coś wierzyć + brak edukacji nt szczepień, lekarze czasu nie.maja żeby wyjaśniać więc co wujek Google wszystko powie a tam panie cepebrytki, influencerki, sprzedawcy i innej maści istoty
w Polsce a szczególnie w starym pokoleniu pokutuje nadal wiara w uzdrawiającą moc modlitwy jak słyszę babcie która mówi, że poszła do Częstochowy się pomodlić i coś jakby ja ukłuło a potem jej się śniło żeby się nie szczepić bo Niemcy znowu chcą wygrać to tylko śmiać mi się chce
ahh temat rzeka
a jak się załapaliście do badań?
Niedługo mama
Jakby mój tak spał to bym się nie czepiałazresztą nigdy nie budziłam na jedzenieWszystkie karmicie w nocy i tak się zastanawiam co z moją małą się dzieje?! bo ona naprawdę 20-21 zasypia i nie budzi się w nocy, jest 7:15 i pomału zaczyna się kręcić
Patii26
Nic z nią nie jest po prostu tyle śpi i to jest fajne Jest na butli, więc to normalne, że może spać całą noc, przeważnie tak jestWszystkie karmicie w nocy i tak się zastanawiam co z moją małą się dzieje?! bo ona naprawdę 20-21 zasypia i nie budzi się w nocy, jest 7:15 i pomału zaczyna się kręcić
Patii26
Ojaaa, ale piękny widok I to chłopak taki troskliwy o swoją siostrzyczkęByły już zdjęcia rodzeństwa, one są takie wzruszające,
Moje "ciacho i ciasteczko" w marcu
Może też pokażecie starszaki
PlisssZobacz załącznik 1296387
Niedługo mama
Ja to ogólnie mam ostatnio wrażenie, że gdyby mały spał z nami to by odpuścił to karmienieJakby mój tak spał to bym się nie czepiałazresztą nigdy nie budziłam na jedzenie
Mary2094
U mnie by było podobnie, albo by się przebudziła, dałabym jej cycka I by mi długo spala. A tak, obudzi się, obróci na brzuch i zaczyna dramatyzowaćJa to ogólnie mam ostatnio wrażenie, że gdyby mały spał z nami to by odpuścił to karmienie
Mary2094
A czy wasze dzieciaki rano do jakiegoś momentu nie wykazują zainteresowania jedzeniem. Ja ostatnio to zmuszam mała do jedzenia, jest płacz, są krzyki, oczywiście wieczorem nadrabia i w nocy się pojawiają jakieś dziwne dodatkowe godziny jedzenia, po czym spi później 6h ciągiem
reklama
Niedługo mama
U mnie to raczej wieczorem spadek apetytu.A czy wasze dzieciaki rano do jakiegoś momentu nie wykazują zainteresowania jedzeniem. Ja ostatnio to zmuszam mała do jedzenia, jest płacz, są krzyki, oczywiście wieczorem nadrabia i w nocy się pojawiają jakieś dziwne dodatkowe godziny jedzenia, po czym spi później 6h ciągiem