reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Jak ja bym chciała, żeby moja chociaż raz w dzień dłużej spała. A u nas 1,5h aktywności, do 2h i 15minutowe drzemki. Z cyckiem w paszczy. Jak ktoś się nią nie zajmie, to ani porządku, ani obiadu nie zrobię.
W związku z tym w domu jest syf i nie ma obiadu.
U mnie to samo i tak od urodzenia 😫 Nawet zachciało mi się sprzątać, potraktowałabym to jako atrakcję dnia dla siebie 😆

reklama
A to w wakacje ten autobus działa. Dla mnie nie ma nic ciekawego, w Bydgoszczy mam przyjaciół i się w tam w większości wychowywałam. Nad Brdę to się chodziło na wagary i na piwo za młodu 😂 Osobiście atrakcyjniejszy jest dla mnie Toruń.
Ja do Bydgoszczy przeprowadziłam się za facetem, a jestem z Torunia (to miasta niby skłócone, jakby Romeo i Julia z nas 😜). Ale mieszkam też czasem w Gdańsku. Więc jest Pomorze 😁

U mnie to samo i tak od urodzenia 😫 Nawet zachciało mi się sprzątać, potraktowałabym to jako atrakcję dnia dla siebie 😆
Haha dla mnie wyjście na ogród to taka rozrywka , że szok😅kocham mojego maluszka nad życie i pewnie jeszcze będę z nim parę lat bo nie chce oddawać go do żłobka za długo się o niego starałam pozatym przy moich dojazd ach do pracy to bez sensu. Ale mam nieraz takie momenty, że chętnie bym poszła do pracy np na parę godzin, nie dlatego ze dziecko daje mi popalić ja poprostu nie jestem przyzwyczajona do takiej domowej stagnacji😂, w ciąży jakoś mi to bardziej odpowiadało 😅 macie też coś takiego?

Haha dla mnie wyjście na ogród to taka rozrywka , że szok😅kocham mojego maluszka nad życie i pewnie jeszcze będę z nim parę lat bo nie chce oddawać go do żłobka za długo się o niego starałam pozatym przy moich dojazd ach do pracy to bez sensu. Ale mam nieraz takie momenty, że chętnie bym poszła do pracy np na parę godzin, nie dlatego ze dziecko daje mi popalić ja poprostu nie jestem przyzwyczajona do takiej domowej stagnacji😂, w ciąży jakoś mi to bardziej odpowiadało 😅 macie też coś takiego?
Heh, ja do pracy nie 😂, bo pracuję w szkole.to już wolę opiekę nad własnym 😉, ale np. do kopalni to poszłabym porychtować.
Mi najbardziej brakuje kontaktu z dorosłymi , dobrze, że mam Was 🥰

Heh, ja do pracy nie 😂, bo pracuję w szkole.to już wolę opiekę nad własnym 😉, ale np. do kopalni to poszłabym porychtować.
A do bandy dzieciarów też bym nie chciała wracać😉 miałam mały epizod w szkole i stwierdziłam, że to nie praca dla mnie 😅 nie powiem jakąś tam satysfakcję daje ale nie nie nie nie 😂😂😂😉

Z tych rejonów jesteśmy w Łazach na 2 tygodnie co roku na turnieju szachowym Perla Bałtyku, z synem już 10 lat tam jeździmy. Bardzo lubię to wybrzeże i je dobrze znam (oprócz Mielna, to akurat nie mój klimat na wakacje)
Tez osobiście Mielna nie lubię z racji ze to miasto imprezowe.
Tak, jak mam zły dzień czasem bym wolała isc na 12h do pracy tak jak miałam zmianę.

Z tych rejonów jesteśmy w Łazach na 2 tygodnie co roku na turnieju szachowym Perla Bałtyku, z synem już 10 lat tam jeździmy. Bardzo lubię to wybrzeże i je dobrze znam (oprócz Mielna, to akurat nie mój klimat na wakacje)
Masz rację, Mielno w sezonie omijam ale zimą chętnie na spacer jeżdżę 🙂 Łazy dużo spokojniejsze i plaża czystsza i szeroka 🙂

reklama
Ja wracam nie ma mowy że zostanė ktoś musi zarabiać na te przyjemności 😜
yyy to nie jest praca z powołania? 😂 oczywiście żart a czego uczysz?
Masz rację, Mielno w sezonie omijam ale zimą chętnie na spacer jeżdżę 🙂 Łazy dużo spokojniejsze i plaża czystsza i szeroka 🙂
jedyne polskie nadbrzeżne miasto które kocham to Szczecin ale nigdy nie byłam 😂

Do góry