reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No to nie wiem Kochana mam nadzieję że któraś z dziewczyną albo ktoś nadzieję Ci ten Bydgoszcz dużo się zmieniło i jest pięknie 🥰
Toruń też klasa i pierniczki zawsze z torba wracam 😂
Ja kocham jeszcze Wrocław i te ich krasnoludki 😍😍😍
Ja jestem z Wrocławia 🤗 cudownie miasto, tęsknie za nim potwornie... Krasnoludki są urokliwe, ciągle ich przybywa 😉

Ja też walczę z mega wypadaniem. Mocno mi się włosy przerzedziły. Widzę na szczęście poprawę. Od dwóch mcy biorę witaminy Anacaps Reactiv. Są świetne bo mają w składzie biotynę ale też cenne dla włosów aminokwasy. Oprócz tego wcierka tak co drugi dzień i ufff chyba zaczynam odnosić mały sukces.... Pamiętaj, że oprócz witamin wcierki też są mega ważne. Ja mam akurat Tolpy ale chwalą też Wianek.
Mnie też już duuuuzo włosów wypada 😩

Ja używam kerabione od 2 msc i mniej wypada ale nie wiem czy dlatego ,że nie bardzo już jest ma co czy ,że działają🤣
Ja też tego używałam to jest jakiś ściema ☹️ byłam u Dermatologa zresztą chyba wam wrzucałam rozpiskę do tego ampulki na włosy szkoda kasy...ginekolog mi powiedziała żeby brać witaminy dla kobiet w ciąży a to co na wypaść to i tak wypadnie i odżywiać się bo po ciąży to człowiek zapomina o sobie 😜

my właśnie już po spacerze 5.24 km 😂 młody jeszcze śpi ale zaraz jedzonko więc pewnie pobudeczka będzie 😜
ale jest fantastycznie po deszczu tylko te ślimaki🤨
wczorajsza burza niezła mały leżał i się chichrał co piorun a ja spać nie mogłam, mąż też nie odsypia😂😂 ciekawe kiedy pracę zacznie 😈

reklama
Oooo ja się urodziłam w Słupsku a mieszkam 70 km od niego blisko Mielna 🙂
O proszę, zastanawiałam sie, czy ktokolwiek z Pomorza tu jest 😁😁
my właśnie już po spacerze 5.24 km 😂 młody jeszcze śpi ale zaraz jedzonko więc pewnie pobudeczka będzie 😜
ale jest fantastycznie po deszczu tylko te ślimaki🤨
wczorajsza burza niezła mały leżał i się chichrał co piorun a ja spać nie mogłam, mąż też nie odsypia😂😂 ciekawe kiedy pracę zacznie 😈
U nas nie ma śladu po burzy. W nocy mimo, że waliły pioruny i lało było tak gorąco, że spałam tylko w koszuli, niczym nie przykryta, mój mąż też, Marcela też, skopywała nawet pieluszkę tetrową, miała tylko cienkiego bodziaka bez rękawów. A na to wszystko przylazła Dobrusia, oczywiście wkleiła się we mnie, mój mąż - szczęśliwiec - poszedł do drugiego pokoju, a ja spałam z jednym grzejnikiem z jednej, a drugim z drugiej strony. Budziłam się kilka razy totalnie zlana potem. I od rana masakra, o 10 25* w cieniu i zero wspomnienia wczorajszej burzy poza kilkoma malutkimi kałużami gdzieniegdzie

Do góry