powodzenia i trzymajcie sie dzielnieA my właśnie jedziemy do mojej mamy i później do szpitala, na 13:40 mamy przyjęcie. Pakowania było tyle, że głowa mała... Dwa razy więcej niż do porodu
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
A my właśnie jedziemy do mojej mamy i później do szpitala, na 13:40 mamy przyjęcie. Pakowania było tyle, że głowa mała... Dwa razy więcej niż do porodu
Wiadomo taki malec już więcej potrzebuje wszystkiego. daj znać jak już będziecie w szpitalu co i jak
M
Monini92
Gość
Trzymajcie się cieplutkoA my właśnie jedziemy do mojej mamy i później do szpitala, na 13:40 mamy przyjęcie. Pakowania było tyle, że głowa mała... Dwa razy więcej niż do porodu
Trzymajcie się i zdrówka życzymyA my właśnie jedziemy do mojej mamy i później do szpitala, na 13:40 mamy przyjęcie. Pakowania było tyle, że głowa mała... Dwa razy więcej niż do porodu
Mama_Mii2021
Dziewczyny nawet nie jestem w stanie napisać wam co się stało, ale powiem wam jedno... nie ufajcie monitorom oddechu
Mary2094
Dziewczyny nawet nie jestem w stanie napisać wam co się stało, ale powiem wam jedno... nie ufajcie monitorom oddechu
Aż mnie ciarki przeszły po tym co piszesz, bo u nas monitor oddechu raz w tygodniu dzwoni..
Mary2094
A jaki to był monitor oddechu?
Żadnym gadżetom nie można ufać tak do końca niestetyDziewczyny nawet nie jestem w stanie napisać wam co się stało, ale powiem wam jedno... nie ufajcie monitorom oddechu
reklama
Pollyanna1
Ostatnia edycja: