jestem w ogromnym szoku i jest mi przykro Wyrazy współczucia i kondolencje. Bardzo wierzę, że uda Ci się przetrwać. Jeżeli możemy Ci jakoś pomóc pisz.Ja chyba tego nie zniosę
reklama
Lipaaa
Fanka BB :)
Mój mąż cały czas powtarza że mi internet odłączy żebym głupot nie czytałaBoje się neurologa ze cos jeszcze u niego wyjdzie co odpowiada za to obnizone napięcie i inne schorzenia które ma córka. Oczywiście człowiek się naczyta w necie wszystkiego i głowa pęka.
matko kochana co się stało, najszczersze kondolencjenie jestem w stanie wyobrazić sobie co musisz czućNaszej niuni już nie ma...
Mary2094
Mój mąż cały czas powtarza że mi internet odłączy żebym głupot nie czytała
Ale jak tu nie czytać. Nie da się
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Nie wiem nawet, co Ci napisać poza tym, że jest mi przeogromnie przykro. Chciałabym jakoś Cię pocieszyć, ale nie potrafię.Naszej niuni już nie ma...
Bardzo mocno przytulam wirtualnie i jeśli w jakikolwiek sposób mogę Ci pomóc to jestem.
M
Monini92
Gość
Nie wiem co napisać, jak pocieszyć. Jest mi niezmiernie przykro.Naszej niuni już nie ma...
Patii26
My przemywalismy przegotowaną wodą ostatnie dwa dni jak wszyscy polecał i to był dramat, skóra tak się wysuszyła, była szorstka i ściągnięta... Przez te dwa dni ona była strasznie marudna, rozdrażniona, bo ewidentnie jej to doskwierało i swędziało przede wszystkim. To trzeba czymś nawilżać, czymś lekkim co się szybko wchłania, inaczej to nie zejdzie. Woda jest twarda i bardzo wysusza skórę. Wczoraj tak rozkminialam i spróbowałam posmarować jej buzie emulsją do ciała z Emolium i widać, że Nela czuje się o wiele lepiej, bo dzisiaj ma już dobry humorek, smarowałam wczoraj wieczorem, w nocy i dziś rano i nie ma już tej skóry takiej szorstkiej i wysuszonej, wygląda dużo lepiej.U mojego syna były podobne najpierw trzy dni smarowałam kremem bambino on trochę wysuszył, a później przemywalam wodą i smarowałam bepantenem. Jest już dobrze, zostały jakieś pojedyńcze na jednym policzku.
Patii26
O matko Nie wierzę... Niewyobrażam sobie co czujesz i jak cierpisz Aż mi się płakać chce jak o tym myślę...Naszej niuni już nie ma...
Kochana, strasznie mi przykro, najszczersze kondolencje. Życzę Ci dużo siły. Jak czegoś będziesz potrzebować to pisz do nas, na pewno jakoś pomożemy.
reklama