Idę jutro po mąkę i sólCzyli o 8 masz już cesarkę? Super, że Twój mąż będzie przy Tobie, zawsze to jakieś wsparcie. No ja narkozy bym nie chciała mieć bo miałam dwa razy przy operacjach i zawsze po narkozie rzygam jak kot więc nie wyobrażam sobie poszyta po CC wymiotować, to tak boli ( w sensie brzuch)
No to powodzenia jutro Będę kciuki trzymać
Moja przyjaciółka robiła odbitki stopek i rączek w masie solnej Ja też będę robiła w masie
reklama
Patii26
Fanka BB :)
Ojeeej, gratuluje córeczki! Odpoczywaj kochana i ciesz się małąMoja córeczka urodziła się we wtorek o 20.30
10/10, 3730g 50 cm
Śliczna jest
W wolnej chwili napisz jak tam poród się odbył
Nadja_n
GratulacjeMoja córeczka urodziła się we wtorek o 20.30
10/10, 3730g 50 cm
Śliczna jest
Mary2094
Moja córeczka urodziła się we wtorek o 20.30
10/10, 3730g 50 cm
Śliczna jest
Droga mamo gratulacje dużo zdrówka
Nadja_n
U mnie teraz w nocy czop śluzowy odchodzi i zaczęły się bolesne skurcze nieregularne jeszcze ale już nieźle bolą,mąż śpi, za 3 h mamy być w szpitalu, ja zaczną się regularne to musimy jechać, o 8ej planowane cc, a u mnie się coś zaczyna już
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Kochana to może budź męża i lećcie tdo szpitala?U mnie teraz w nocy czop śluzowy odchodzi i zaczęły się bolesne skurcze nieregularne jeszcze ale już nieźle bolą,mąż śpi, za 3 h mamy być w szpitalu, ja zaczną się regularne to musimy jechać, o 8ej planowane cc, a u mnie się coś zaczyna już
agrafka07
U mnie teraz w nocy czop śluzowy odchodzi i zaczęły się bolesne skurcze nieregularne jeszcze ale już nieźle bolą,mąż śpi, za 3 h mamy być w szpitalu, ja zaczną się regularne to musimy jechać, o 8ej planowane cc, a u mnie się coś zaczyna już
To dobrze moim zdaniem. Pamiętam jak położna na szkole rodzenia mówiła, że zawsze lepiej dla dziecka, jak coś przed cesarką zacznie się dziać, niż na zimno. A przez 3 godziny raczej akcja nie rozwinęło się na tyle, by stanowić problem a właśnie przygotuje dziecko na pojawienie się na świecie.
agrafka07
Moja córeczka urodziła się we wtorek o 20.30
10/10, 3730g 50 cm
Śliczna jest
Pięknie! Gratulujemy!
reklama
O jej nadrabiam czytanie zaległych wiadomości ... u nas już 6 dni po przyjściu na świat ... nawet nie miałam głowy tutaj zaglądać tak mnie mała pochłonęła
Wczoraj miałam wizytę położnej w domu i z mała wszystko ok ale martwię ją ja - brzuch mi mało schodzi , podobno macica bardzo wysoko jest no i już od 4/5 dnia po porodzie zanikl mi prawie całkowicie połóg ... Jak było u Was? Długo krwawiłyście? Muszę się wybrać do ginekologa w piątek .
Wczoraj miałam wizytę położnej w domu i z mała wszystko ok ale martwię ją ja - brzuch mi mało schodzi , podobno macica bardzo wysoko jest no i już od 4/5 dnia po porodzie zanikl mi prawie całkowicie połóg ... Jak było u Was? Długo krwawiłyście? Muszę się wybrać do ginekologa w piątek .