karoo-kp
Mama Jagodzianki
Mam rolety w oknach i w tym kąciku co śpi jest zasunięta, ale pozostałe odsłonięte. Mam 3 duże okna w sypialni.Czy Wasze skarby to śpią w dzień w ciemnicy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam rolety w oknach i w tym kąciku co śpi jest zasunięta, ale pozostałe odsłonięte. Mam 3 duże okna w sypialni.Czy Wasze skarby to śpią w dzień w ciemnicy?
Ostatnia noc przed Tobą, gdzie możesz pospaćWłaśnie miałam pisać jak u Ciebie,
Ja staram się nie myślec o jutrze, tylko co ogarniać w domu, bo zostawiam męża i córkę starsza i psa na jakieś 4-5dni.
Ale czuję noc nie będzie spana a mamy być na 6:45bo test na koronę itp.
Ewidentnie brzuszek jak dla mnie, my to samo. Widzę, że zmęczony, spać się chce ale coś przeszkadza.
Dopiero jak kupensa zrobił to zasnął.
Tak mi Go szkoda![]()
Coś Ty ani książka ani tvOstatnia nos przed Tobą, gdzie możesz pospaćPostaraj się wieczoren zrelaksować, poczytać książkę, posłuchać muzyki, zobaczyć jakiś film czy serial.
Ja wiem, że stres i tak zrobi swoje w nocy i będziesz spała jak na szpilkach, ale chociaż spróbujDaj jutro znać co i jak
![]()
Mój coś przy jasnym nie chce spaćMam rolety w oknach i w tym kąciku co śpi jest zasunięta, ale pozostałe odsłonięte. Mam 3 duże okna w sypialni.
Odlewu nie robiłam. Za to odbicie w masie łapki i stópki Córki. (Cioci zrobiłam w masie solnejCzy któraś będzie robić odlew stóp i rączek na pamiątkę? Jeżeli tak to jak? A może ktoraś już robiła?
To moje jedyne dziecko i chce pamiątkę a w tym charmidrze zapomina się o takich rzeczach![]()
Robiłam Dobrusi odcisk nóżki i raczki w glinie i chyba zrobię to samo teraz.Czy któraś będzie robić odlew stóp i rączek na pamiątkę? Jeżeli tak to jak? A może ktoraś już robiła?
To moje jedyne dziecko i chce pamiątkę a w tym charmidrze zapomina się o takich rzeczach![]()
Mój coś przy jasnym nie chce spaćdzisiaj pedi powiedziała że przez 3 ms niemowlę tylko śpi trzeba mu stworzyć warunki komfortowe tj ciemno więc ja pytam kiedy on się zaadaptuje - przecież na to jest te 3 ms
![]()